Rundsling, båndstropper & surringer

Få Carl Stahls store produktkatalog

Rundsling er det perfekte produkt, når der skal løftes produkter, som skal skånes mod slid. Materialet er smidigt og skånsomt mod godset. Rundsling er fremstillet af polyestergarn, beklædt med slidstærk polyesterdug og er alle mærket med farvekode, der angiver WLL.

Båndstropper er som rundsling ideelle til forskellige løfteopgaver. De er i særdeleshed velegnet til løft af last uden skarpe kanter samt produkter, der ikke må ridses af eksempelvis en wirestrop eller kæde.

Vil man passe ekstra godt på sine rundsling, når der skal løftes ved skarpe kanter, kan man med fordel anskaffe sig kantbeskyttelse eller forstærkning. Dette kan forlænge levetiden samt være en fordel ved ekstreme løfteopgaver.

Carl Stahl A/S er endvidere leveringsdygtige indenfor båndsurringer og kædesurringer til lastsikring. Vi har et bredt sortiment af standardsurringer, men andre typer kan leveres på forespørgsel.

Som tilbehør til lastsikring lagerfører vi container-afdækningsnet, som sikrer perfekt beskyttelse af materialer og holder lasten på plads. Fragtes mindre emner, såsom papir, pap og lignende, er vores container-finmaskenet optimalt. Dette sikrer, at småting ikke flyver ud af containeren under kørsel eller i blæst.

Brug for hjælp? – Kontakt os i dag

4 + 1 =