Rundsling, båndstropper & surringer

Få Carl Stahls store produktkatalog

Rundsling er det perfekte produkt, når der skal løftes produkter, som skal skånes mod slid. Materialet er smidigt og skånsomt mod godset. Rundsling er fremstillet af polyestergarn, beklædt med slidstærk polyesterdug og er alle mærket med farvekode, der angiver WLL.

Båndstropper er som rundsling ideelle til forskellige løfteopgaver. De er i særdeleshed velegnet til løft af last uden skarpe kanter samt produkter, der ikke må ridses af eksempelvis en wirestrop eller kæde.

Vil man passe ekstra godt på sine rundsling, når der skal løftes ved skarpe kanter, kan man med fordel anskaffe sig kantbeskyttelse eller forstærkning. Dette kan forlænge levetiden samt være en fordel ved ekstreme løfteopgaver.

Carl Stahl A/S er endvidere leveringsdygtige indenfor båndsurringer og kædesurringer til lastsikring. Vi har et bredt sortiment af standardsurringer, men andre typer kan leveres på forespørgsel.

Som tilbehør til lastsikring lagerfører vi container-afdækningsnet, som sikrer perfekt beskyttelse af materialer og holder lasten på plads. Fragtes mindre emner, såsom papir, pap og lignende, er vores container-finmaskenet optimalt. Dette sikrer, at småting ikke flyver ud af containeren under kørsel eller i blæst.

Rundsling & Båndstropper

Lastsikring

Anti-skrid Måtter

Containernet

Kædesurringer Klasse 8

Kædesurringer ICE Klasse 12

Brug for hjælp? – Kontakt os i dag

11 + 3 =

Rundsling, båndstropper og surringer

Hos Carl Stahl har vi specialiseret os i at levere alt inden for løftegrej, så alle virksomheder kan lave sikre og korrekte løft i forbindelse med deres arbejde. Derfor har vi blandt andet rigtig mange forskellige rundsling, båndstropper, surringer og wiresko, som alle er essentielle ting at have i forbindelse med tunge løft.

Fælles for både rundsling og båndstropper er, at de kan løfte forskellige kilo og tons. Hvor meget de hver især kan løfte vil altid fremgå tydeligt af det specifikke WLL mærkat, der sidder på. I vores katalog kan I også se en fin oversigt, så I kan finde de rigtige stykker udstyr til jeres virksomhed.

Det allervigtigste når man skal vælge udstyr til løft er, at man tjekker, hvor meget udstyret kan holde til at løfte. Det vil altid være angivet ud for hvert enkelt produkt, og I er også meget velkomne til at konteakte os direkte for vejledning.

Hvornår skal man smide sine båndstropper, rundsling og løftestropper ud?

Noget af det der er særligt vigtigt ved båndstropper og løftestropper er, at man skal sikre sig, at de ikke er for slidte eller for gamle. I så fald vil det være uforsvarligt at bruge dem.

Der kan være flere grunde til, at de skal smides ud, men her er nogle bud på, hvornår I bør skaffe jer af med dem. For det første kan I tjekke den seddel, der sidder på båndstropperne – Er det muligt at aflæse med 100% sikkerhed, hvor meget den pågældende løftestrop kan løfte? Hvis I er det mindste i tvivl, skal den smides ud.

Derudover hvis jeres rundsling har været udsat for ekstrem varme eller har været i kontakt med diverse kemikalier, som kan beskadige stoffet, skal det også ud. Da det kan gå ind og påvirke bæreevnen. Som det sidste kan man se på, om selve stroppen ser slidt ud, og om syningerne evt. er ved at gå op. Hvis den ser medtaget og slidt ud, skal den udskiftes med en ny model.

Surringer bruges til lastsikring

Surringer skal man altid bruge, når man eksempelvis skal transportere gods sikkert fra A til B. Med surringer får man spændt sit gods ordentlig fast på lastbilen, således at der ikke sker nogle ulykker i den forbindelse. 

Hver virksomhed har forskelligt behov i forhold til surringer, og derfor har vi også et bredt udvalg af forskellige slags. Der er blandt andet CS båndsurringer, kamsurringer, ergosurringer og engangs surreringsbånd. 

Find de rigtige surringer, båndstropper og rundsling til din virksomhed

Det er ikke altid nemt lige at finde hoved og hale i, hvad der egentlig er den bedste løsning til ens virksomhed, da der ofte er mange valgmuligheder. Heldigvis er vi specialister inden for løftegrej og derfor rådgiver vi jer gerne til dette rette valg for jer.

Derudover er vores produktkataloget er fyldt med en masse brugbare informationer om de forskellige typer surringer, båndstropper og rundsling.

Hvis I har spørgsmål, så står vi også altid klar enten på telefonen eller i vores forskellige afdelinger, så I kan få den bedste rådgivning.

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål om rundsling, båndstropper og surringer. 

Hvor kan jeg købe surringer?

Du kan købe dine surringer lige her hos os, hvor vi har en masse forskellige, der passer lige præcis din virksomheds’ behov. Du kan se vores udvalg her på siden og i vores katalog.

Hvor kan jeg afhente båndstropper?

Vi har flere forskellige afdelinger i Danmark, hvor du kan afhente båndstropper i vores åbningstider eller efter aftale med den bestemte lokation. Vi har lokationer i Fredericia, Taastrup og Rødby.