Container – Afdækningsnet

Perfekt beskyttelse af materialer, når containeren hæves og sænkes. Afdækningsnettet holder på byrden under transporten og sikrer, at intet flyver væk selv i hård storm. Afdækningsnettene er prisbillige og har lang levetid, og er således den ideelle løsning til afdækning af containere. Disse net kan leveres i alle størrelser efter kundeønske. Standard størrelserne er på lager og kan leveres fra dag-til-dag. Afdækningsnettene er fremstillet af polypropylen af meget høj kvalitet og leveres med en kantline, der er tykkere end masketykkelsen. 

d-ring2

Brug afdækningsnet til at sikre jeres gods

Hvis I kører lastbiler fra A til B med gods, er det vigtigt, at godset er sikret på toppen af bilen. Kører I eksempelvis med jord, planter, sten osv., skal det selvfølgelig ikke flyve ud af containeren på lastbilen. Er containeren på lastbilen åben foroven, kan det være nødvendigt med et afdækningsnet over. Det beskytter mod, at grene, sten og andet ikke flyver ud af containeren. 

Et godt afdækningsnet til containeren er både godt før, under og efter kørsel. Står containeren på en byggeplads, er det godt at dække containeren til, da indholdet ellers kan risikere at blæse væk ved kraftig vind. 

Kører lastbilen med containeren øger et afdækningsnet sikkerheden markant. Så undgår man, at containerens indhold flyver ud af containeren og er til fare for andre trafikanter. Et afdækningsnet bliver også kaldt for et containernet, da det netop er et net, der dækker over containeren. Det er naturligvis lovpligtigt at sørge for, at det gods man transporterer er korrekt sikret. 

Vælg det rette containernet

Hvor stort containernettet skal være afgøres af, hvor stor en container, der skal dækkes. Mange containere har samme mål, hvilket betyder at vi har en række standardmål, der kan leveres dag til dag. Ønsker I et afdækningsnet i nogle andre mål, kan I kontakte os for at høre om mulighederne for det. 

Vores net bliver fremstillet i polypropylen, der er et meget stærkt materiale, der kan holde til det meste. Det betyder, at alle vores afdækningsnet har en meget lang holdbarhed og kan bruges i mange år frem. Går nettet i stykker eller går nogle af maskerne op, vil vi anbefale at I køber et nyt for at opretholde sikkerheden af godset.

Alle vores standard containernet har samme maskestørrelse, og fås i fire forskellige størrelser. Fælles for dem alle er, at de har en tyk kantlinje, der gør det ekstra stærkt og holdbart, når det skal sættes fast på containeren.

Har I brug for net til brug af løft af sten og andet fra A til B? Så tag et kig på vores cargo net, der gør løftet nemt og sikkert.

Kontakt os for køb af afdækningsnet 

Hos Carl Stahl har vi et stort udvalg af løftegrej, og i dette katalog med rundsling, båndstropper og surringer kan I læse mere om det, vi tilbyder. Vi har stor erfaring inden for branchen og kan til hver en tid hjælpe jer med at finde frem til det rette udstyr. Det er lige meget, om det er at finde det rette afdækningsnet, eller om I leder efter en ny kran. Ingen opgave er hverken for stor eller lille for os. I kan til hver en tid kontakte os for råd og vejledning og for at købe udstyr hjem. 

Udover at sælge løftegrej og faldsikring udbyder vi også kurser om dette. Sikkerheden på en arbejdsplads er vigtig, og her kan vi komme ud og undervise jeres medarbejdere i, hvordan de udfører deres arbejde på den mest sikre måde. Så undgår i både materiel og personlig skade på arbejdspladsen.

Send din forspørgsel her

11 + 11 =