Taljer, spil og kraner

Få Carl Stahls store produktkatalog

Hos Carl Stahl A/S lagerfører vi et stort sortiment af både manuelle samt elektriske spil. Vor wirespil findes i en bred vifte af størrelser og udførelser, både elektriske, luft og hydrauliske hvilket garanterer en løsning for dine behov. Endvidere har vi et stort sortiment af robuste og kvalitetshåndspil til både træk og løft.

Håndkædetaljer og skraldetalje katalog

 

Carl Stahl A/S’s håndkædetalje- og skraldetalje program, er sammensat af mange forskellige modeller med kapacitet fra 250 kg til 50 tons.

Vi er leveringsdygtige inden for mærkerne Pell-Fant, Kito og Yale indenfor kædetaljer- og skraldetaljer hvilket alle er mærker, der er kendt for høj kvalitet, sikkerhed og ydeevne.

Vores sortiment dækker desuden over både wiretaljer, eltaljer og lufttaljer.

Til radiostyring af eltaljer forhandler vi flere agenturer, der let forbindes med mange kendte mærker indenfor eltaljer.

Står du og mangler en ny kran, kranarm til truck, krankrog, kranskinne eller andet kran udstyr, kan vi også hjælpe med dette. Vi har mange års erfaring indenfor kranbranchen og har stor erfaring med alt fra små kraner, søjlesvingkraner, vægkraner, værkstedskraner, portalkraner og traverskraner til havnekraner.

Hos Carl Stahl A/S gør vi mere end blot at sælge kvalitets kraner. Vi tilbyder også kran service. Som medlem af Kranbranchen har/får alle vore service montører den 3 årige-certificering der sikrer, at lovpligtige kraneftersyn lever op til den gældende lovgivning og kran regler

Brug for hjælp? – Kontakt os i dag

3 + 1 =