Taljer, spil og kraner

Få Carl Stahls store produktkatalog

Hos Carl Stahl A/S lagerfører vi et stort sortiment af både manuelle samt elektriske spil. Vor wirespil findes i en bred vifte af størrelser og udførelser, både elektriske wirespil, luft og hydrauliske hvilket garanterer en løsning for dine behov. Endvidere har vi et stort sortiment af robuste og kvalitetshåndspil til både træk og løft.

Håndkædetaljer og skraldetalje katalog

 

Carl Stahl A/S’s håndkædetalje- og skraldetalje program, er sammensat af mange forskellige modeller med kapacitet fra 250 kg til 50 tons.

Vi er leveringsdygtige inden for mærkerne Pell-Fant, Kito og Yale indenfor kædetaljer og skraldetaljer hvilket alle er mærker, der er kendt for høj kvalitet, sikkerhed og ydeevne.

Vores sortiment dækker desuden over både wiretaljer, eltaljer og lufttaljer.

Til radiostyring af eltaljer forhandler vi flere agenturer, der let forbindes med mange kendte mærker indenfor eltaljer.

Står du og mangler en ny kran, kranarm til truck, krankrog, kranskinne eller andet kran udstyr, kan vi også hjælpe med dette. Vi har mange års erfaring indenfor kranbranchen og har stor erfaring med alt fra små kraner, søjlesvingkraner, vægkraner, værkstedskraner, portalkraner og traverskraner til havnekraner.

Hos Carl Stahl A/S gør vi mere end blot at sælge kvalitets kraner. Vi tilbyder også kran service. Som medlem af Kranbranchen har/får alle vore service montører den 3 årige-certificering der sikrer, at lovpligtige kraneftersyn lever op til den gældende lovgivning og kran regler

Løbekatte

El-Kædetaljer

Lufttaljer

Elektrisk Wirespil

Håndspil

Kraner

Søjlesvingskran

Treben i aluminium

Værkstedskraner

Portalkraner i Aluminium

Brug for hjælp? – Kontakt os i dag

11 + 11 =

Taljer, spil og kraner – centrale elementer til uovertruffen opgaveløsning 

Det utrolige ved os mennesker er, at hvis vi støder på en opgave, som kan virke uoverstigelig, så er vi i stand til at udtænke, udregne og udføre hjælpemidler, som kan hjælpe os med at løse opgaven. Et eksempel på det er selvfølgelig alt det avancerede løfteudstyr, som er udviklet til at kunne løfte og flytte adskillige store og tunge materialer, så vi kan bygge, udvikle, sikre og redde. Vi kan udnytte fysiske lovmæssigheder til vores opgaveløsning, såsom talje-princippet. En talje, også kaldet for blok, kasteblok eller taljeblok, består af to (eller flere) trisser. Trisser og taljer benyttes sammen med tov, wire eller kæder. En enkelt trisse benyttes til positionering og retningsændring, men når flere trisser arbejder sammen i en talje halveres tyngden af byrden, og gør det altså muligt effektivt at jonglere mange tusind kilo, enten ved kraftgearing eller kraftoverførsel. Hos Carl Stahl A/S har vi mange forskellige modeller indenfor håndkædetaljer og skraldetaljer med kapaciteter fra 250 kg til 50 ton. For ikke nok med at vi effektivt kan udnytte de fysiske principper, vi kan også forfine og videreudvikle udstyret, så der findes udstyr til helt specifikke opgaver og udfordringer. Vi forhandler wiretalje, el-kædetaljer og lufttaljer, som er specialiseret til helt specifikke opgaver, og som også har mulighed for radiostyring. De fleste af vores taljer har en arbejdshøjde på 3 meter, men andre højder kan leveres efter aftale. 

Vi har det rette spil til din opgave – elektriske spil eller håndspil 

Når der arbejdes med wirer, tov og kæder er det vigtigt at holde styr på de løse ender og have gode kræfter til enten at trække eller løfte de tunge byrder. Så se vores gode udbud af elektriske wirespil, trækspil og løftespil. Udover de elektriske spil, har vi også enkle og effektive håndspil med tandhjul. En løbekat til din talje finder du også hos os, og hvis du er det mindste i tvivl om, hvilket udstyr du har brug for, så kontakt os endelig, så finder vi sammen den bedste løsning. Taljer og spil i deres forskellige udformninger har uanede anvendelsesmuligheder. Løfteudstyr benyttes især indenfor byggeri og industri, hvor tunge materialer skal løftes, trækkes og flyttes, ofte i tæt samarbejde med forskellige typer kraner.

Kraner – du finder din stærke arbejdsmakker hos Carl Stahl A/S 

Har du brug for en kran til at hjælpe dig med dit arbejde, så se vores store udvalg af de kraftfulde arbejdssvende. Vi kan blandet andet tilbyde komplette kranløsninger og forhandler også yderligere kranudstyr og monteringsudstyr. Vi har kraner med løftekapaciteter fra 63 kg til 10.000 kg. Vi har flere typer svingkraner. Vores søjlesvingkraner finder du som enten fastmonteret eller som mobil svingkran og hvis du har brug for gulvpladsen, så har vi vægsvingkraner, som monteres på væggen af dit værksted eller fabrikshal. Vi har værkstedskraner og portalkraner og ikke mindst traverskran fra Blackline. Med denne smarte løsning kan du nemt og fleksibelt selv opbygge din kran specielt til din opgave. Med andre ord har vi udstyr til at løse enhver løfteopgave, og vi står klar med råd og vejledning. Gå på opdagelse i mulighedernes verden i vores udførlige katalog om taljer, spil og kraner.

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

Hvad er taljer?

Taljer er en del af løfteudstyr, som gør tunge løft og træk mulige ved at kunne halvere eller fordoble en kraft ved hjælp af gearing.

Er det muligt at leje løftegrej?

Ja, hos Carl Stahl A/S udlejer vi også løftegrej. Vi hjælper med vejledning og udformer løsninger, som kan løse netop din opgave – så kontakt os i dag for et godt tilbud.  

Hvad er der af regler for lovpligtigt eftersyn af løftegrej?

Løfteudstyr er underlagt strenge krav om vedligehold og eftersyn, da det kan medføre store skader, hvis der skulle gå noget galt i de tunge og vigtige løft. Forskellige krav gør sig gældende på forskellige områder, så det er vigtigt at orientere sig i gældende regler og love.