X-TEND wirenet

Carl Stahl leverandør af X-Tend Wirenet

For år tilbage udviklede Carl Stahl Architektur et innovativt system af wirenet til bygge- og anlæg, som kombinerer smukt design med sikkerhed: X-TEND.

Hvad er Xtend Wirenet?

 

X-TEND wirenet er opbygget af højkvalitets og robuste rustfrie stålwirer (materiale: AISI316). Disse kobles sammen gennem en speciel metode, hvor der anvendes enten fortinnede (type CX) eller rustfrie (type CXE eller CXS) samleringe, som danner en stærk men alligevel fleksibel struktur, som kan anvendes til både to- og tredimensionelle designs samt er delvist transparent og tillader gennemtrængning af sollys. X-TEND wirenet opretholder sin form og struktur, og kræver meget lidt vedligeholdelse igennem hele sin levetid.

Der findes et hav af anvendelsesmuligheder med det rustfrie wirenet såvel indendørs som udendørs, det kan bl.a. anvendes som fyld til rækværk eller gelænder, horisontal eller vertikal faldsikring, skillevægge, facadebeklædning, begrønningssystemer eller blot som fleksible design elementer.

X-TEND kan også anvendes til smukke og arkitektoniske indhegninger til zoologiske haver, herunder bl.a. som letvægts volierer til fugle eller som indhegning til store katte såsom løver, tigre mv. Indhegningerne kan ligeledes opbygges som tredimensionelle og buede former, så der er rig mulighed for at slippe fantasien løs.

X-TEND wirenet kan ændre udseende alt efter maskestørrelse, lysindfald og perspektiv. X-TEND afgiver forskellige afspejlinger og udtryk som resulterer i et fascinerende samspil mellem den transparente og let farvestrålende overflade. Ligeledes har X-TEND wirenet også en meget høj brudstyrke, hvilket muliggør at sikkerheds aspekter absolut kan forenes med smukke arkitektoniske statements.

Vi står naturligvis til rådighed for både vejledning og montering, og kommer gerne ud og hjælper dig med at finde den rigtige løsning ud fra anvendelsesområde, dimensioner og ønsker til design.

Du kan også læse mere om X-TEND samt alle de andre kreative løsninger indenfor net og stålwire på vores Architektur hjemmeside eller se vores brochure om X-TEND.

Brug for hjælp? – Kontakt os i dag

14 + 3 =