Kæder og tilbehør

Få Carl Stahls store produktkatalog

Hos Carl Stahl A/S forhandler vi et stort udvalg af alt inden for kæder, trækkæder, løftekæder, kædesurringer samt kædekomponenter fra førende producenter som RUD, Crosby og Green Pin.

Vi tilbyder et stort udvalg af kæder og tilbehør

 

Vi har et stort sortiment af kædesæt og forhandler bl.a. RUD VIP Mini og Maxi, som er en helt ny generation af løftekæder. Disse er produceret i klasse 100 VIP stål og er et fleksibelt modulsystem. VIP Mini kan benyttes til løfteopgaver op til 1.320 kg og Maxi helt op til 126 tons. Vi hjælper gerne med at sammensætte et kædesæt efter dine behov. Vi forhandler også RUD kædesæt ICE klasse 120, der har endnu større løftekapacitet.

Endvidere forhandler vi ICE surringskæder i klasse 120, der har op til 60% højere kapacitet og lavere egenvægt sammenlignet med en traditionel klasse 80 surringskæde. Dette gør dem meget lette at håndtere. Kæderne kan fremstilles i længder efter dine ønsker.

 

Vi tilbyder naturligvis også en række forskellige kædekomponenter samt tilbehør, så som:

Kædekomponenter Klasse 10

Kædekomponenter Klasse 12

Kædesling

Svirvler

Kædekomponenter

Løftebeslag

Øjebolte og Øjemøtrikker

Stålsjækler

Svirveløjebolte

Transportringe

Automatisk Sikkerhedskrog

auto1

Automatisk Lastkrog

Galvaniseret Kæder

Brug for hjælp? – Kontakt os i dag

5 + 6 =

Vælg de rette kæder til opgaven

Rigtig mange arbejdspladser inden for industri har på et eller andet tidspunkt brug for nogle stærke kæder til at trække eller løfte gods. I disse situationer er det yderst vigtigt, at det er de rette kæder, der bliver brugt. Bruger man en kæde, der ikke kan klare belastningen, så kan det være farligt. Godset kan falde til jorden og i værste fald kan der ske personskade. 

Stort udvalg af kæder til ophæng og galvaniseret kæder

Vi har et stort udvalg af kæder, som enten kan bruges til ophæng, eller som er mere oplagte til at løfte noget. Om det er løftekæder eller kæder til ophæng, I har brug for, kan I få et overblik over dem i vores katalog. I kataloget finder I blandt andet  kædekomponenter klasse 10 og kædekomponenter klasse 12. Helt grundlæggende er det vigtigt, at I ved, hvilke form for gods I skal løfte, og hvor meget det vejer, inden I bestiller løftekæder. De to ting har nemlig stor påvirkning på, hvilke løftekæder der er de rette at vælge. 

I forhold til forskellen på de løftekæder i klasse 10 og 12, så er det meget simpelt. Vælger I eksempelvis en kæde på 6 mm i tykkelsen, så har den en mindre WLL (Work Load Limit), hvis den tilhører klasse 10 end klasse 12. Det er derfor, at det er vigtigt, at man vælger den rette kæde ud fra, hvor tungt der skal løftes. Med det sagt er klasse 12 ikke altid det rette valg, da man i flere tilfælde sagtens kan lave et sikkert løft med en løftekæde i klasse 10.

Det er muligt at få rustfri kæder, hvis det er en såkaldt galvaniseret kæde. En galvaniseret kæde bliver belagt med et tyndt lag zink. Det gør, at en galvaniseret kæde bedre kan modstå vind og vær. 

En kæde kan sjældent bruges alene, når noget skal løftes eller hænges op. Det er derfor vigtigt, at I også har de rette øjebolte og øjemøtrikker. Dem kan man også få i galvaniseret udgave. Se galvaniseret øjebolt og galvaniseret øjemøtrik lige her. 

Mere end blot en forhandler af kæder

Måske kender du os allerede, eller måske er du lige stødt på os. Lige meget hvad er det vigtigt for os at understrege, at du hos os altid kan få råd og vejledning med på vejen. Vi går op i, at hver og en af vores kunder får valgt det rette løftegrej og wireteknik. Det er nemlig meget vigtigt for sikkerheden på arbejdspladsen, at det rette værktøj og udstyr bliver brugt. I kan kontakte os i vores forskellige afdelinger eller på mail og telefon. 

Desuden tilbyder vi også en række andre services. Vi kan blandt andet komme ud og servicere de dele af jeres udstyr, hvor der er brug for, at sikkerheden altid er i top. I kan desuden også få vores hjælp til at undervise medarbejdere i sikkerhed, og hvordan udstyret bliver brugt på den mest sikre måde.