Løfteudstyr til alle typer løft

Carl Stahl tilbyder et stort udvalg af løftegrej og løfteudstyr, vi har mere end 12.000 produkter og vores produktsortiment, udvider sig løbende. Vi laver også speciallavet løfteudstyr, kontakt os i dag.

Hydraulisk Løfteværktøj og Transportvogne

Løftekløer og Magneter

 

Løfteåg, Pallegafler og Dynamometre

 

Faldsikringsudstyr

 

Taljer, spil og kraner

 

X-tend Wirenet

 

Rundsling, båndstropper og surringer

Tov, net og tilbehør

 

Rustfrit løftegrej

 

Referencer

Alle services

Herunder kan man læse mere omkring vores forskellige services hos Carl Stahl A/S

Lovpligtige eftersyn

Service

Serviceaftale

Rullende service

Værkstedsservice

Uddannelsestilbud

Professionel rådgivning

Carl Stahl er eksperter i løfteudstyr

Skal du leje kraner, løfteudstyr eller lignende, er du kommet til den helt rigtige. Med vores mange år i branchen har vi en ekspertise, som du ikke finder mange andre steder. Vi har også mulighed for at udføre et lovpligtigt eftersyn af kran, løftegrej, faldsikring og løfteudstyr.   

Carl Stahl blev grundlagt i Tyskland i 1880 og er gået gennem flere generationer mens reb, wire, stropper og løfteteknikker er blevet udviklet gennem tiden, til vi i dag er førende på alt indenfor udstyr til både løft og faldsikring. Den familieejede virksomhed ligger i dag stadig i Tyskland, men har fået mange datterselskaber rundt om i verden, hvor vi udgør det danske datterselskab. Vi har kontorer og lagerpladser spredt ud over det danske land. Det giver os mulighed for at tilbyde dig lokale og fleksible løsninger, om du vil leje, købe, ønsker rullende service eller rådgivning. Vi finder de bedste løsninger for dig i en fælles dialog, så tøv endelig ikke med at tage kontakt, så vi kan komme i gang.  

Hvad kan vi hjælpe med?

Mængden af og forskelligheden i arbejdet med tunge, hyppige eller høje løft er fascinerende og vi sætter en ære i at kunne være behjælpelig i hele processen. Om du benytter dig af vakuumløft, svingkraner eller løfteåg, så har vi udstyr, der kan tilpasses og udføre dine opgaver. Ligeledes kan vi tage os af surringer, både båndsurringer og kædesurringer til lastsikring, når store elementer skal fragtes uden at falde eller glide. Og når vi nu er ved bånd, der kan tåle mere end de fleste, kan vi også tilbyde løftestropper og flytteseler. Med vores fleksible måder at fastgøre ting, bliver vores muligheder for at løfte en given byrde større. Donkrafte og andet hydraulisk løfteværktøj kan vi også hjælpe med. Igen er vores udvalg præget af fleksibilitet i udformningen og funktionen, så udstyret kan tilpasses enhver specialopgave. Og skulle vi være udfordret på en opgave, giver vi ikke op, før den rigtige løsning med det korrekte udstyr er fundet.

Kraner og løfteudstyr 

Kraner er ofte vigtige elementer, når det kommer til at udføre de fleste løft. Disse stærke solide hjælpere kan udstyres med al tænkeligt specialudstyr og tilpasses på fornemmeste vis en helt specifik opgave. Vi kan tilbyde dig gode aftaler på både selve kranerne og det medfølgende løftegrej. Vi er eksperter i wireteknikker; stålwire og wire spil og har en masse gode råd, som vi kan give dig og din virksomhed.
H
os Carl Stahl har vi løfteteknikker og redskaber til dig, som til daglig har brug for at udføre tunge løft eller andre ensformige arbejdsopgaver, der kræver mere fysisk end hvad vi mennesker almindeligvis kan mønstre. Vi ved derfor, hvad du skal bruge, for at din løfteopgave kan afvikles effektivt og med den største sikkerhed. Vi har svingkraner med løftekapaciteter, der spænder fra 63 kg til 10.000 kg. Og som udstyr til kranerne kan vi tilbyde alt i kædetaljer, skraldetalje og kasteblokke, alt efter opgave og ønsket funktion. Mangler du en kran eller andet udstyr til løft, sidder vi klar ved telefonen for at hjælpe dig godt videre. Vi har lager i Fredericia, Rødby og Taastrup, hvor du efter aftale kan komme og hente det udstyr, du mangler. Vi kan også levere udstyr og sørge for løftet, alt efter hvad du ønsker og føler dig mest tryg ved, samt hvilken type opgave der er tale om.

Find det rigtige løfteudstyr til kran 

For at kunne udføre dit løftearbejde med kran kræver det, at du har de fornødne redskaber. Du skal have et kædesæt, en rundsling eller anden form for løfteudstyr for at kunne udføre den specifikke løfteopgave.  

Det specifikke udstyr til kran er nødvendigt for overhovedet at kunne udføre løftearbejdet. Her er det igen vigtigt at huske på, at man skal have respekt for de store maskiner, men også redskaberne som maskinerne bruger. Hvis din rundsling eller dit kædesæt ikke er egnet til at løfte mere end eksempelvis 100 kg, skal den naturligvis ikke bruges til det, men du må tilpasse med øvrigt udstyr. Et mindre uheld med kranen, hvor en palle med store arbejdsredskaber falder ned, betyder ikke meget, hvis det kun er få meter over jorden. Men skal tunge redskaber løftes over en arbejdsplads eller måske endda et område med mange mennesker, skal redskaberne til kranen kunne garantere sikkerheden under arbejdet. Kraften ved et fald forstærkes mange gange, jo højere faldet er. Derfor skal udstyret været købt eller lejet af en god forhandler som os, og det må aldrig misbruges. Alt vores udstyr og dele er som minimum CE-mærket og lever op til gældende krav og normer i branchen.

Løfteudstyr til industri 

Vores løfteudstyr vil du kunne bruge derhjemme i privaten, når du skal have løftet båden eller bilen, men en stor del af vores kunder er virksomheder i industrien.  

Store værksteder, lagerhaller, byggepladser og lignende har ofte brug for effektivt og stabilt løfteudstyr, kraner mm. Her vil du ofte kunne finde, at deres kraner og de medfølgende specialdele er købt eller lejet af Carl Stahl. Du vil måske endda kunne finde en af vores ansatte, der er i gang med at udføre løftearbejde, rådgive, godkende eller installere kraner og øvrigt udstyr.  

Vores kunder i industrien har ofte brug for en grundig gennemgang af løfteudstyret, især hvis virksomheden ikke har anvendt den specifikke type udstyr førhen. Vi vejleder i hele processen og slipper jer ikke før I er trygge og sikre i situationen med det nye udstyr og de nye muligheder. Det gælder altså både når det skal implementeres, og når I skal lære udstyret at kende. I industrien bliver kraner og løfteudstyr nemlig brugt hyppigt og til store vigtige opgaver, så derfor presses udstyret også til sit yderste. Dette pres kalder på rådgivning, hjælp og sikkerhed, og netop dette kan vi levere til alle vores kunder i industrien – og ligeledes i privaten. 

Sikkerheden skal være førsteprioritet

Man skal have en vis respekt for kraner og løfteudstyr. Det kan give mere end blot store skrammer, hvis man kommer galt afsted med så kraftfulde værktøjer. Det er vigtigt, at de medarbejdere der betjener løftegrej og tilhørende maskiner dels er godt beskyttet med diverse sikkerhedsudstyr samt, at de besidder stor viden og uddannelse i, hvilket udstyr de har med at gøre. Vi kan også hjælpe med forskellige typer af faldudstyr og andre sikkerhedsforanstaltninger. Vi rådgiver også gerne i de anbefalede interne sikkerhedstjek af udstyr mv.

Bedste sted at handle løftegrej. Jeg skulle bruge 4x håndkædetaljer og 200M Stålwire med Kovs. Hurtig levering, og lige til motorvejen. venlige medarbejder

Food Critics

Ofte stillede spørgsmål om løftegrej

Hvilke krav er der til løfteudstyr?

Udstyr der varetager tunge løft skal efterses af en professionel mindst hvert andet år. Her tjekkes for slid og om udstyret lever op til de standarder for sikkerhed og evne, som udstyret lover. Der findes forskellige regler for hvor ofte udstyret skal tjekkes og godkendes, samt hvem der udføre de forskellige tjek. Der er meget I kan stå for internt af de daglige og hyppige eftersyn, men af og til skal de også godkendes af en ekstern aktør. Det er forskelligt alt efter hvilken type løfteudstyr, der er tale om, og det er derfor vigtigt at holde sig godt opdateret på kravene til hvert enkelt udstyr – vi vejleder selvfølgelig gerne i de omfattende sikkerhedskrav.  

Vi lever op til at al vores udstyr overholder alle standarder, og vi udfører selv tjek på vores eget udstyr. Vi kan også tilbyde din virksomhed at udføre de lovpligtige tjek og godkendelser. Vi er kun en opringning væk. 

Hvor kan jeg købe eller leje løfteudstyr?

Det kan du lige her hos Carl Stahl. Vi tilbyder et hav af forskellige services. Du kan leje vores udstyr, vores medarbejdere og udstyret, eller du kan købe udstyret. Vi kan sammen finde frem til lige den fleksible løsning du har brug for, hvad end det er en længerevarende opgave eller det blot er et enkelt løft. 

Salget af løfteudstyr kan være en smule besværligt for køberen at sætte sig 100 % ind i, da køberen ikke altid ved, hvad de har brug for, for at løse opgaven. Derfor vil vi råde dig til blot at sende os en besked eller ringe, så vi sammen kan finde frem til, hvad den bedste løsning er for dig og dit løftearbejde. 

Hvor kan jeg få godkendt mit løfteudstyr?

Vi udfører lovpligtige eftersyn og godkendelser af alt dit løfteudstyr. Du skal som oftest have godkendt løfteudstyr hvert år eller hver 18. måned for at være sikker på, at sikkerheden lever op til standarder, du kan være tryg ved. Der kan være variationer i anbefalingerne alt efter udstyr.  

Vi tilbyder eftersyn af kran, løftegrej, faldsikring og løfteudstyr.  

Vi kan komme ud og tjekke dit udstyr efter aftale. Hvis du lejer vores services, kan du være sikker på, at vores udstyr er godkendt og lever op til alle gældende standarder. Sikkerheden er og bliver alfa og omega for os.

Så uanset hvilken service du står og mangler inden for løft, så tag kontakt til Carl Stahl, så finder vi sammen frem til, hvad du har brug for inden for rådgivning, leje af udstyr, godkendelser eller køb af løsninger til dine opgaver. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig godt videre i dit arbejde. 

Hvad er løfteudstyr?

Løfteudstyr eller løftegrej er en samlebetegnelse for alle de elementer, der indgår i arbejdet med at løfte tunge byrder i både byggeri og øvrig industri. Carl Stahl har lang erfaring med alt indenfor moderne løfteudstyr og vi er klar til at hjælpe dig med at løse din løfteopgave.

Kan I rådgive om løfteudstyr?

Carl Stahl kan hjælpe dig med enhver løfteopgave. Vi har al nødvendigt udstyr og rådgiver gerne i din specifikke situation. Løfteopgaver kan nemlig løses på mange fleksible måder. Vi vil, med vores store erfaring i bagagen, gerne være din sparringspartner i processen, så opgaven løses på bedste vis.

Hvorfor er løfteudstyr vigtigt?

Nogle gange er løfteudstyr dét, der aflaster kroppen i en lang arbejdsdag med mange ubekvemme løft. Andre gange er løfteudstyr centrale elementer for overhovedet at kunne udføre opgaven, når tunge elementer skal løftes og flyttes.