Løfteudstyr til alle typer løft

Carl Stahl tilbyder et stort udvalg af løftegrej og løfteudstyr, vi har mere end 12.000 produkter og vores produktsortiment, udvider sig løbende. Vi laver også speciallavet løfteudstyr, kontakt os i dag.

Hydraulisk Løfteværktøj Og Transportvogne

Løftekløer Og Magneter

Løfteåg, Pallegafler Og Dynamometre

Faldsikringsudstyr

Taljer, spil og kraner

X-Tend Wirenet

Rundsling, båndstropper og surringer

Tov, net og tilbehør

Rustfrit løftegrej

Referencer

Alle services

Herunder kan man læse mere omkring vores forskellige services hos Carl Stahl A/S

Lovpligtige eftersyn

Service

Serviceaftale

Rullende service

Værkstedsservice

Uddannelsestilbud

Professionel rådgivning

Løfteudstyr 

Skal du leje kraner, løfteudstyr eller lignende, er du kommet til den helt rigtige. Med vores mange år i branchen har vi en ekspertise, som du ikke finder mange andre steder – hvis overhovedet.  

Vores hovedsæde ligger i Tyskland, men vi er spredt ud over det danske land. Det giver os mulighed for at tilbyde dig flere løsninger, om du vil leje, købe, ønsker rullende service eller rådgivning. De bedste løsninger for dig finder vi i dialog med hinanden, så tøv endelig ikke med at tage kontakt.  

Kraner og løfteudstyr 

Vi kan tilbyde dig solide aftaler på både kraner og mindre løftegrej. Vi er eksperter i wireteknikker og har en masse gode råd, som vi kan give dig og din virksomhed. Vi har også mulighed for at udføre et lovpligtigt eftersyn af kran, løftegrej, faldsikring og løfteudstyr.  

Hos Carl Stahl har vi løfteteknikker og redskaber til dig, som har biler eller andre tunge arbejdsopgaver tæt ind til livet. Vi ved derfor, hvad du skal bruge, for at dit løftejob kan afvikles effektivt og med den største sikkerhed.  

Mangler du en kran eller andet udstyr til løft, sidder vi klar ved telefonen til at hjælpe dig. Vi har lager i Fredericia, Rødby og Taastrup, hvor du efter aftale kan komme og hente det udstyr, du mangler. Vi kan også selv levere udstyr og sørge for løftet, alt efter hvad du ønsker og føler dig mest tryg ved.  

Man skal have en vis respekt for kraner og løfteudstyr. Det kan give mere end blot store skrammer, hvis man kommer galt afsted med så kraftfulde værktøjer.  

Løfteudstyr til kran 

For at kunne udføre dit løftearbejde med kran kræver det, at du har de fornødne redskaber. Du skal have et kædesæt, en rundsling eller andet for at kunne udføre det specifikke løftejob.  

Udstyret til kran er nødvendigt for overhovedet at kunne udføre løftearbejdet. Her er det igen vigtigt at huske på, at man skal have respekt for de store maskiner, men også redskaberne som de store maskinerne bruger. Hvis din rundsling eller dit kædesæt ikke er egnet til at løfte mere end eksempelvis 100 kg, skal den naturligvis ikke bruges til det.  

Et mindre uheld med kranen, hvor en palle falder ned med store arbejdsredskaber, betyder ikke meget, hvis det kun er nogle meter over jorden. Men skal tunge redskaber løftes over en arbejdsplads eller måske endda beboeligt område, skal redskaberne til kranen kunne garantere sikkerheden under arbejdet.  

Tænk desuden på, hvor fatalt det er at tabe båden, når den hives op af vandet. Derfor skal udstyret været købt eller lejet af en god forhandler som os, og det må aldrig misbruges. 

Alt vores udstyr og dele er som min. CE-mærket og lever op til gældende krav og normer i branchen.

Løfteudstyr til industri 

Vores løfteudstyr vil du kunne bruge derhjemme i privaten, når du skal have løftet båden eller bilen. En stor del af vores kunder er dog også virksomheder i industrien.  

Store værksteder, lagerhaller, arbejdspladser i den offentlige rum og lignende har ofte brug for løfteudstyr, kraner mm. Her vil du ofte kunne finde, at deres kraner er købt eller lejet af Carl Stahl. Du vil måske endda kunne finde en af vores ansatte, der er i gang med at udføre løftearbejde, rådgive eller installere kraner mm.  

Vores kunder i industrien kræver ofte en grundigere gennemgang af løfteudstyret, hvis virksomheden da ikke har anvendt den specifikke type udstyr førhen. I industrien bliver kraner og løfteudstyr nemlig brugt langt mere hyppigt og derfor presses udstyret også til sit yderste. Dette pres kalder på rådgivning, hjælp og sikkerhed, hvad vi kan levere til alle vores kunder i industrien som i privaten.  

Hvilke krav er der til løfteudstyr? 

Det skal efterses af en professionel mindst hvert andet år. Her tjekkes det, om udstyret lever op til de standarder for sikkerhed og evne, som udstyret lover.  

Vi kører selvfølgelig selv tjek på vores eget udstyr. Vi kan også komme ud til din virksomhed og udfører et lovpligtigt eftersyn på jeres løfteudstyr. Vi er kun en opringning væk.  

Hvor kan jeg købe løfteudstyr? 

Vi tilbyder et hav af forskellige services. Du kan leje vores udstyr, vores medarbejdere og udstyret, eller du kan købe udstyret. 

Salget af løfteudstyr kan være en smule besværligt for køberen at sætte sig 100 % ind i, da køberen ikke altid ved, hvad de vil have. Derfor vil vi råde dig til blot at sende os en besked eller ringe, så vi sammen kan finde frem til, hvad den bedste løsning er for dig og dit løftearbejde.  

Hvor kan jeg få godkendt mit løfteudstyr? 

Dit udstyr kan vi godkende for dig. Du skal have godkendt løfteudstyr hvert år eller hver 18. måned for at være sikker på, at sikkerheden lever op til standarder, du kan være tryg ved.  

Vi kan komme ud at tjekke dit udstyr efter aftale. Hvis du lejer vores services, kan du være sikker på, at vores udstyr er godkendt og leve op til standarderne. Sikkerheden er og bliver alfa og omega for os.

Bedste sted at handle løftegrej. Jeg skulle bruge 4x håndkædetaljer og 200M Stålwire med Kovs. Hurtig levering, og lige til motorvejen. venlige medarbejder

Food Critics