Hydraulisk løfteværktøj og transportvogne

Få Carl Stahls store produktkatalog

Hos Carl Stahl A/S lagerfører vi et bredt sortiment af hydraulisk værktøj, løftepuder, standard-og specialdonkrafte samt transportmateriel til ethvert behov.

Vores katalog er et af Danmarks største

 

Vi forhandler en bred vifte af både hydrauliske og mekaniske donkrafte. Vores store udvalg gør det muligt for dig at finde en donkraft, der passer præcist til dine arbejdsopgaver. Vores donkrafte kan fås med både hult stempel, som ekstra lave eller korte, eller i aluminium, som giver en lavere egenvægt. I vores sortiment finder du også både håndpumper, lufthydrauliske pumper, el-pumper, højtryksslanger samt forskelligt tilbehør.

Endvidere finder du både transportruller fra JUNG med kapacitet helt op til 200 ton, vores CS transportruller med kapacitet op til 6.000 kg samt forskellige palleløftevogne med kapacitet op til 2.500 kg i vores sortiment af transportmateriel.

Til sidst forhandler vi også højtryksløftepuder fra Vepro, som har alsidige anvendelsesmuligheder, hvilket gør dem yderst anvendelige i mange brancher. De findes i 12 størrelser og løfter via trykluft. Vi lagerfører naturligvis også rørpropperne fra Vepro, som er uundværlige for rensningsanlæg, kommuner m.m.

Brug for hjælp? – Kontakt os i dag

12 + 2 =