Hydraulisk løfteværktøj og transportvogne

Få Carl Stahls store produktkatalog

Hos Carl Stahl A/S lagerfører vi et bredt sortiment af hydraulisk værktøj, løftepuder, standard-og specialdonkrafte samt transportmateriel til ethvert behov.

Vores katalog er et af Danmarks største

 

Vi forhandler en bred vifte af både hydrauliske og mekaniske donkrafte. Vores store udvalg gør det muligt for dig at finde en donkraft, der passer præcist til dine arbejdsopgaver. Vores donkrafte kan fås med både hult stempel, som ekstra lave eller korte, eller i aluminium, som giver en lavere egenvægt. I vores sortiment finder du også både håndpumper, lufthydrauliske pumper, el-pumper, højtryksslanger samt forskelligt tilbehør.

Endvidere finder du både transportruller fra JUNG med kapacitet helt op til 200 ton, vores CS transportruller med kapacitet op til 6.000 kg samt forskellige palleløftevogne med kapacitet op til 2.500 kg i vores sortiment af transportmateriel.

Til sidst forhandler vi også højtryksløftepuder fra Vepro, som har alsidige anvendelsesmuligheder, hvilket gør dem yderst anvendelige i mange brancher. De findes i 12 størrelser og løfter via trykluft. Vi lagerfører naturligvis også rørpropperne fra Vepro, som er uundværlige for rensningsanlæg, kommuner m.m.

Brug for hjælp? – Kontakt os i dag

11 + 10 =

Køb en donkraft og få lettet dine byrder 

“If there is a load you have to bear / That you can’t carry / I’m right up the road / I’ll share your load / If you just call me.” synger Bill Withers i Lean On Me, og hvis du har en byrde du skal have løftet med professionelt løfteudstyr, så ring endelig til os hos Carl Stahl A/S – Vi hjælper gerne med at løfte din byrde. Vi har et kæmpe udvalg af alt indenfor løfteudstyr til virksomheder, industri og andre steder, hvor der arbejdes med store og ofte tunge og uhåndterlige materialer. Hos Carl Stahl A/S kan vi tilbyde et bredt sortiment af hydraulisk værktøj i form af standard-og specialdonkrafte samt transportmateriel til mange formål. Vi har både hydrauliske og mekaniske donkrafte. De er alle blevet testet med 125% af det maksimale arbejdstryk og overholder alle gældende standarder. På denne måde er vi sikre på, at vi kan tilbyde dig det bedste og mest robuste udstyr, hvilket er yderst vigtigt, når der håndteres tunge elementer.

Hydrauliske donkrafte – når fysiske principper kan bistå menneskeligt arbejde

Det er utroligt hvad mennesket kan udregne og udføre af værker. Og når vi virkeligt tænker stort, kommer vi ofte til kort med vores relativt begrænsede enkeltstyrke. Men gennem alle tider har mennesket formået at udnytte fysiske principper for at løse en given opgave. Det fysiske princip der ligger bag udformningen af en donkraft, er Pascals princip om væskers opførsel – helt tilbage fra 1600-tallet. Den amerikanske Richard Dudgeon opfandt og patenterede i 1851 sit aggregat kaldet “bærbart hydraulisk tryk”, som altså er en donkraft, som ved nogle få pumpninger med håndtaget kan hæve og sænke flere tons. Udformningen af denne første hydrauliske donkraft er yderligere blevet udviklet og specialiseret. Hos os kan du sammensætte din hydraulik donkraft, ved at vælge kapaciteten af hydraulisk cylinder og herefter vælge en passende pumpe og hydraulisk stempel. Vi har alt i tilbehør og kan tilpasse din maskindonkraft til at blive din bedste hjælper, når du skal løfte og evt. flytte tunge materialer.

Hvilken hydraulisk donkraft mangler du?

Tag et kig i vores udførlige produktkatalog og se alle de vigtige specifikationer for vores store udvalg af forskellige donkrafte. Når du vælger donkraft, skal du være opmærksom på de to hovedegenskaber; donkraftens løfteevne og dens løftehøjde. Og så selvfølgelig dens udformning i forhold til den mulige arbejdsplads. Hvor meget plads har du at arbejde på? Skal donkraften være helt flad, eller er der ikke meget plads den kan stå på og arbejde fra? Alle disse elementer spiller ind i forhold til dit valg af donkraft. Hvis du har brug for vejledning, så giv os endelig ’et ring’. Vi hjælper også gerne i valg af transportvogne og andet udstyr til at løfte og flytte tunge sager – se fx vores store udvalg af transportruller og løftepuder.

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

Hvordan virker en donkraft?
En donkraft benyttes til at løfte tunge byrder. Og kan yde en stor kraft ved at udnytte fysiske principper om at udnytte og forstærke tryk og energi. 

Hvordan virker en hydraulisk donkraft?
En hydraulisk donkraft udnytter Pascals princip for væskers opførsel ved at overføre tryk i et system med to cylindre. Ved pumpning presser væsken på et stempel, kraften forstærkes og er i stand til at løfte og sænke flere tons.

Hvilken donkraft skal jeg vælge?
Der findes forskellige donkrafte som kan løse forskellige udfordringer. Der kan være krav til løfteevne og -højde samt pladsbegrænsninger. Så det er opgaven, der bestemmer, hvad du skal vælge. Se i Carl Stahls produktkatalog hvilke egenskaber vores donkrafte har.


Bedste sted at handle løftegrej. Jeg skulle bruge 4x håndkædetaljer og 200M Stålwire med Kovs. Hurtig levering, og lige til motorvejen. venlige medarbejder

Food Critics