Båndstropper

Fremstillet af polyester iflg. EN Standard EN 1492-1 med farvebelastningskode i henhold til EN normen. 

Båndstropper bruges til mange forskellige løfteopgaver. Specielt er de velegnet til løft af byrder uden skarpe kanter og produkter, der ikke må ridses af f.eks. en wire strop eller kæde.

Alle båndstropper leveres standard med indsyet øje og forstærkning i hver ende:

d-ring2

Båndstropper til løfteopgaver

Når du skal løfte noget tungt, så kan du ofte gøre brug af båndstropper og løftebånd til opgaven. Helt enkelt er det bånd af høj kvalitet, der laves i forskellige længder og bredder. Båndet bindes om det, som du skal løfte, så det bliver løftet og fragtet på en sikker måde.

Her hos Carl Stahl A/S har vi et rigtig stort udvalg indenfor rundsling, båndstropper og meget andet løftegrej. Vi sidder desuden altid klar til at vejlede dig, så du sikrer dig, at I får det bedste udstyr.

Når du kigger i vores katalog, vil du kunne se, hvor meget den enkelte båndstrop kan løfte. Det bliver markeret ved det specifikke WLL mærkat. Det er din garanti for, at båndstroppen kan løfte det antal kilo/ton, der er angivet.

Båndstropper er særligt brugbare, når du løfter noget, der skal håndteres forsigtigt. Det kan eksempelvis være glas eller store bundter af træ, metal eller lignende.

Servicér dine båndstropper

Det er utrolig vigtigt, at I tjekker, at jeres båndstropper stadig er funktionsdygtige. Selvom de er lavet af høj kvalitet, så bør de tjekkes mindst en gang årligt. Så i er sikre på, at de stadige er forsvarlige at bruge.

Det kan være, at de skal skiftes, hvis de er blevet brugt til rigtig mange løft. Der kan være tegn på slid ved syningerne, eller at de bare virker mere trætte i det. Det kan også være de er blevet udsat for høj varme, eller på anden måde er blevet beskadiget.

Hvis I er det mindste i tvivl, så skal båndstroppen smides ud. Så undgår i store skader – både materielt og personligt.

Hos os tilbyder vi også service af dine båndstropper, der med tiden godt kan blive slidte. Så sikrer I jer, at I ikke bruge båndstropper, der ikke er sikre.

Sådan finder du de rigtige båndstropper

Vi kan godt forstå, at det nogle gange kan være svært at finde ud af, hvilke båndstropper du skal bruge til dit arbejde. Hos os finder du et stort udvalg af båndstropper, så du kan finde det rette udstyr til din opgave.

Dit valg af båndstropper afhænger af, hvor tungt et løft du skal lave. Der er båndstropper, der kan klare forskellige kilo byrder. Derfor skal du kende til belastningen på løftet, før du kan vælge båndstropper til formålet. Det kan være en god ide at have nogle forskellige båndstropper at vælge imellem, da det ikke er altid, at man løfter det samme antal kilo. 

Lige meget hvilke båndstropper du skal bruge, så sælger vi båndstropper af høj kvalitet, der er enormt stærke i deres syninger. Det sikrer dig et sikkert løft hver gang. 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring båndstropper.

Hvad bruges båndstropper til?

Man kan bruge båndstropper i forbindelse med en lang række forskellige løfteopgaver. Det er en strop, der kan bruges til at løfte ting.

Hvilken slags båndstropper kan jeg vælge?

Hvilken slags båndstropper du skal vælge afhænger af, hvor tungt et løft, du skal foretage. I vores katalog kan du se, hvilket slags båndstrop du kan vælge til din løfteopgave.

Send din forspørgsel her

11 + 13 =