Kraner

Svingkraner

Vi fører også det komplette sortiment på svingkraner fra Donati, som omfatter både væg- og søjlesvingkraner med manuel eller elektrisk krøjning. Løftekapaciteterne på svingkranerne spænder helt fra 63 kg til 10.000 kg.

Sortimentet omfatter:

 

SWF Blackline traverskraner og taljer

Tyske SWF Krantechnic har udviklet serien Blackline, som består af både traverskraner, taljer m.m. Med Blackline-serien har du muligheden for at sammensætte en traverskran præcis efter dine ønsker og behov, da disse bygges op af forskellige standardkomponenter. SWF har igennem enestående teknologi udviklet disse komponenter til at leve op til de højeste krav til både styrke, sikkerhed, lang levetid samt ydeevne.

Med Blackline-serien er det altså muligt at få en traverskran, som er skræddersyet til dine behov og endda samtidigt til en attraktiv pris. I serien indgår NOVA Blackline taljerne også, som er ekstremt robuste samt nemme at betjene og vedligeholde.

Blackline-serien omfatter:

  • Enkeltdrager traverskran – op til 12,5 ton WLL
  • Dobbeltdrager traverskran – op til 20 ton WLL
  • NOVA Blackline talje og krankit.

 

NOVA Silverline elektriske wiretaljer

Fra SWF Krantechnic fører vi også serien ”Nova” som omfatter elektriske wiretaljer med kapacitet op til 80 ton (afhængigt af model). Nova-taljerne kendetegnes ved at være meget kompakte samt har en lav indbygningshøjde. Taljerne fås i mange forskellige dimensioner, hvilket giver mulighed for at installere dem på trange og snævre steder. Dette giver en optimal pladsudnyttelse og kan samtidigt være med til at holde installationsomkostningerne nede.

Nova wiretaljerne er også en meget sikker løsning, da de løfter meget jævnt med et minimum af svingninger, således at man altid er garanteret en stabil og sikker håndtering. I wiretaljernes design har der været fokus på maksimal omkostningseffektivitet samt minimum vedligeholdelse, hvilket bl.a. omfatter en stor wire-tromle, som er med til at reducere brud og slid på stålwiren.

Nova wiretaljerne fås både til enkelt- og dobbeltdrager travers.

 

Kranservice

Alle vores servicemontører er/bliver certificerede via uddannelse ved kran og løftegrejs fabrikant foreningen, og vi opretholder derved et højt service niveau. Vi servicerer alle fabrikanter af taljer og kraner i henhold til leverandørens forskrifter samt gældende lovgivning.

Driftstop kan være bekostelige, og derfor kan det være en god ide med en serviceaftale med flere servicebesøg end blot det lovpligtige, for at køre et effektivt vedligeholdelsesprogram og forlænge levetiden på kran eller talje.

Se mere om vores serviceaftale

Når du handler hos os, får du gratis stillet vores CS-portal til rådighed. CS-portalen er et web-baseret system til registrering og lagring af det udstyr, som kræver rapporter, certifikater og evt. sporbarhed. Med systemet kan du registrere al dit udstyr – både det du har købt hos os og hos andre leverandører.

Du kan læse mere om CS-portalen i vores bruchure. 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for nærmere information på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk.

 

KITO TRAVERSANLÆG

KITO har i over 100 år produceret ergonomiske lette kraner, løfteudstyr, traverskraner og meget mere. De er kendt for deres innovative løsninger i kranbranchen, som har til formål at levere produkter der lever op til unikke kravspecifikationer formet af topkvalitet og innovation.

Med KITO udviklingsegenskaber af ergonomiske kraner, løfteudstyr og traverskraner, giver det som kunde nye muligheder af løfteopgaver. Den udnyttelse af deres innovative og tekniske knowhow har være med at gøre KITO til et topkvalitetsbrand indenfor løftegrejsbranchen.

KITO har over 40 års erfaring med løfteteknologi, der har gjort dem en af bedste i branchen gennem erfaring, sparring og rådgivning af flere tusindvis af kunder. Derfor er der garanti for høj kvalitet og evnen til at realisere og imødekomme unikke kundeløsninger er realiserbar.

Brug for hjælp? – Kontakt os i dag

1 + 3 =