Kraner

Svingkraner

Vi fører også det komplette sortiment på svingkraner fra Donati, som omfatter både væg- og søjlesvingkraner med manuel eller elektrisk krøjning. Løftekapaciteterne på svingkranerne spænder helt fra 63 kg til 10.000 kg.

Sortimentet omfatter:

  • Søjlesvingkraner
  • Vægsvingkraner
  • Svingkraner med knækarm
  • Søjlesvingkraner med motoriseret krøjning
  • Specialløsninger
  • Liftket el-kædetaljer
Donati svingkraner
SWF Blackline traverskraner og taljer

Tyske SWF Krantechnic har udviklet serien Blackline, som består af både traverskraner, taljer m.m. Med Blackline-serien har du muligheden for at sammensætte en traverskran præcis efter dine ønsker og behov, da disse bygges op af forskellige standardkomponenter. SWF har igennem enestående teknologi udviklet disse komponenter til at leve op til de højeste krav til både styrke, sikkerhed, lang levetid samt ydeevne.

Med Blackline-serien er det altså muligt at få en traverskran, som er skræddersyet til dine behov og endda samtidigt til en attraktiv pris. I serien indgår NOVA Blackline taljerne også, som er ekstremt robuste samt nemme at betjene og vedligeholde.

Blackline-serien omfatter:

  • Enkeltdrager traverskran – op til 12,5 ton WLL
  • Dobbeltdrager traverskran – op til 20 ton WLL
  • NOVA Blackline talje og krankit.
SWF Blackline kraner
NOVA Silverline elektriske wiretaljer

Fra SWF Krantechnic fører vi også serien ”Nova” som omfatter elektriske wiretaljer med kapacitet op til 80 ton (afhængigt af model). Nova-taljerne kendetegnes ved at være meget kompakte samt har en lav indbygningshøjde. Taljerne fås i mange forskellige dimensioner, hvilket giver mulighed for at installere dem på trange og snævre steder. Dette giver en optimal pladsudnyttelse og kan samtidigt være med til at holde installationsomkostningerne nede.

Nova wiretaljerne er også en meget sikker løsning, da de løfter meget jævnt med et minimum af svingninger, således at man altid er garanteret en stabil og sikker håndtering. I wiretaljernes design har der været fokus på maksimal omkostningseffektivitet samt minimum vedligeholdelse, hvilket bl.a. omfatter en stor wire-tromle, som er med til at reducere brud og slid på stålwiren.

Nova wiretaljerne fås både til enkelt- og dobbeltdrager travers.

NOVA wiretaljer
Kranservice

Alle vores servicemontører er/bliver certificerede via uddannelse ved kran og løftegrejs fabrikant foreningen, og vi opretholder derved et højt service niveau. Vi servicerer alle fabrikanter af taljer og kraner i henhold til leverandørens forskrifter samt gældende lovgivning.

Driftstop kan være bekostelige, og derfor kan det være en god ide med en serviceaftale med flere servicebesøg end blot det lovpligtige, for at køre et effektivt vedligeholdelsesprogram og forlænge levetiden på kran eller talje.

Se mere om vores serviceaftale her.

Når du handler hos os, får du gratis stillet vores CS-portal til rådighed. CS-portalen er et web-baseret system til registrering og lagring af det udstyr, som kræver rapporter, certifikater og evt. sporbarhed. Med systemet kan du registrere al dit udstyr – både det du har købt hos os og hos andre leverandører.

Du kan læse mere om CS-portalen i vores brochure.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for nærmere information på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk.

Service af kraner - CS portalen