Løfteåg, pallegafler & dynamometre

Få Carl Stahls store produktkatalog

Hos Carl Stahl A/S har vi et bredt og unikt program, der garanterer en løsning til dine løfteopgaver. Vi har gennem årene udviklet vor ekspertise via mange specialløsninger, hvilket gør, at ingen opgave er for stor eller lille for os.

Stort udvalg af løfteåg mv.

 

Vores sortiment består af Omega løfteåg, kørepladetang, løfteåg for Big Bag sække, helikopteråg samt aluminium løfteåg. Endvidere har vi branchens bredeste program af kranvægte og dynamometre, hvoraf et udpluk kan ses i vor katalog.

Inden for pallegafler og støttebensplader har vi produkter til ethvert behov. Vores sortiment af pallegafler omfatter justerbare pallegafler som er optimale til at tage europaller fra siden og fra enden, og selvbalancerende pallegafler, som er specielt velegnet til byggemarkeder, trælasthandlere mm. Til opgaver, der kræver flytbarhed, er vores Mini Lasto pallegaffel særdeles velegnet, da den kan klappes sammen og er selvafbalancerende.

Til sikkerhed ved montage og reparationsarbejde har Carl Stahl A/S en lang række af mandskabskurve til personløft, både til kraner og trucks. Standard farven er gul, men de kan efter ønske bestilles i andre farver og har plads til 1-2 personer.

Alle vores produkter fremstilles efter gældende normer samt DINE bestemmelser. Endvidere leveres der certifikat til alle løfteåg samt prøvebelastning efter gældende regler af alle standard løfteåg.

Løfteåg

Kørepladetang

Støttebensplader

Pallegafler

Mandskabskurve

Kranarm

Dynamometer

Brug for hjælp? – Kontakt os i dag

13 + 4 =

Hvorfor er det smart med løfteåg?

Princippet med at fordele vægten ved tunge løft kender vi jo langt tilbage i tiden. Vi har set billederne af folk, som bar tunge byrder på deres skuldre, netop ved hjælp af åg. I dag har vi max’et kapaciteten en smule, så nu er det store maskiner, der kan løfte og bære virkelig tunge byrder for os. Men princippet er det samme. Med et løfteåg får du flere muligheder for at forbinde byrder i forskellige former til din kran og fordele vægten ud over en større flade end, bare kranens krog. Fordelingen af den tunge vægt har også den fordel at du minimerer belastningen af kranens arm, så du undgår overbelastning, og din løftekapacitet forøges en smule. Hos Carl Stahl A/S kan vi tilbyde flere forskellige typer af løfteåg og andet løfteudstyr. Vores sortiment består blandet andet af Omega løfteåg, løfteåg for Big Bag sække, helikopteråg, aluminium løfteåg samt bredt udvalg af pallegafler. Endvidere har vi branchens bredeste program af kranvægte og dynamometre. Du kan få et overblik over vores store udvalg i vores katalog.

 

Vi har et stort udvalg af løfteåg, pallegafler og dynamometre

Tag et kig på vores udvalg af løfteåg til kran og løfteåg til truck. Vores løfteåg kan klare mange typer af opgaver og er lette at håndterer. De kan foldes sammen, når de ikke er i brug, og så fylder de minimalt ved transport. Inden for pallegafler og har vi produkter til ethvert behov. Vores sortiment af pallegafler til kran omfatter justerbare pallegafler, som er optimale til at tage europaller fra siden og fra enden. Vi har også selvbalancerende pallegafler, som er specielt velegnet til byggemarkeder, trælasthandlere mm. Til opgaver, der kræver flytbarhed, er vores Mini Lasto pallegaffel særdeles velegnet, da den kan klappes sammen og er selvafbalancerende.

Hvis du arbejder i landbruget eller med skovbrug er pallegafler til traktor en oplagt hjælper. De er gode til at løfte store halmballer, eller hvis du har brug for at flytte rundt på dit gods. Du får en fleksibel løsning, som på en sikker måde kan gøre din hverdag med mange og tunge løft mere effektiv og overskuelig. Til sikkerhed ved montage og reparationsarbejde har Carl Stahl A/S en lang række af mandskabskurve til personløft, både til kraner og trucks. Standardfarven er gul, men de kan efter ønske bestilles i andre farver og har plads til 1-2 personer.

 

Når man arbejder med løftegrej og store maskiner er det vigtigt, at du ikke belaster dit materiel mere end det kan holde til. Brug derfor et passende dynamometer for at undgå overbelastninger eller skader og måske ligefrem ulykker. Et dynamometer bruges til at måle den vægt, som din kran aktuelt løfter, samt hvor mange kilo/tons du har løftet over en given periode. Dynamometre kan også bruges til test af hejse udstyr, for at se, hvor stor belastning udstyret kan holde til.

Yderligere finder du i vores sortiment en kørepladetang og støttebensplader. Med andre ord finder du alt til løfteopgaver hos os.

 

Giv Carl Stahl A/S din løfteopgave – så løser vi den sammen

Vi påtager os gerne din løfteopgave – stor som lille – og vi er meget fleksible og kreative i vores løsning af din opgave, selvfølgelig inden for alle gældende love og regler. Hvis du i forvejen har noget udstyr, kan vi tilpasse vores løftegrej til dit eksisterende udstyr. Alle vores produkter er fremstillet efter gældende standarder. Endvidere leveres der certifikat til alle løfteåg samt prøvebelastning efter gældende regler af alle standard løfteåg.

Vi står klar med professionelle rådgivere, der med glæde hjælper dig med at løse din opgave. Vi kan være behjælpelige med tegninger og styrkeberegninger samt valg af egnet løftegrej.

 

Hvad er et løfteåg?

Et løfteåg bruges i forbindelse med tunge løft med for eksempel kraner. Et løfteåg anvendes mellem kranens krog, der jo kun udgør ét punkt og selve byrden. Hermed bliver det lettere at fastgøre byrder, og fordele vægten mere ligeligt, så løftet kan udføres stabilt og sikkert. Der findes flere udformninger af løfteåg, som kan løse forskellige opgaver.

Er det muligt at leje løftegrej?

Ja, hos Carl Stahl A/S tilbyder vi også, at du kan leje løftegrej fra vores store sortiment. Så står du med en opgave, hvor det er mere fordelagtigt blot at leje udstyret, så klarer vi også den opgave. Tag kontakt til os, så finder vi sammen den helt rigtige løsning.

Hvad er der af regler for lovpligtigt eftersyn af løftegrej?

Når mennesker arbejder med værktøj og store tunge maskiner, er det meget vigtigt at alt fungerer som det skal, så sikkerheden hele tiden er i top. Der findes lovgivning om, hvilke eftersyn der gælder for det pågældende værktøj. Hos Carl Stahl A/S har vi sagkyndige servicemontører, som kan udføre disse lovpligtige eftersyn. Kontakt os og hør mere om vores serviceaftaler.