Galvaniseret Øjebolte

DIN 582

Det er vigtigt at følge brugervejledningen jvf. DIN 580/582

NB: Kun til lodret løft

Send din forspørgsel her

10 + 7 =

Brug en galvaniseret øjemøtrik til komplicerede løft

Hvis I arbejder i en branche, hvor I ofte skal løfte udstyr eller materialer fra ét sted til et andet, ved I, hvor vigtigt det er at have styr på sikkerheden. Sikkerhed er mange ting, men det indebærer blandt andet, at man bruger det rette udstyr til opgaven. Hvilket udstyr der er det rette, kommer helt an på størrelsen og vægten af det, der skal flyttes. Én af de dele, der skal bruges under løft, er en galvaniseret øjemøtrik. Har I brug for andet udstyr til løft, kan I se vores sortiment inden for kæder og tilbehør lige her.

En galvaniseret øjemøtrik er en lille møtrik, der bruges i forbindelse med løft. Når vores øjemøtrikker er galvaniseret betyder det, at møtrikken er overfladebehandlet. I det her tilfælde er øjemøtrikken overfladebehandlet med flydende zink. Når man overfladebehandler møtrikken, gør det, at I kan bruge møtrikken uden for. Er den ikke galvaniseret med zink, vil den hurtigt ruste, hvilket kan påvirke sikkerheden under løftet. En galvaniseret øjemøtrik er dermed en rustfri øjemøtrik.

Find den rette rustfri øjemøtrik til jeres arbejde

Der findes ikke blot én type galvaniseret øjemøtrik. Der findes mange forskellige, og der er en øjemøtrik til ethvert løft. Hvilken møtrik der skal bruges til løftet afhænger af vægten på det, der skal løftes fra ét sted til et andet. Her på siden kan du finde vores oversigt over de forskellige møtrikker, og hvilket varenummer du skal angive for at bestille. Hver møtrik har desuden et navn, der angiver størrelsen på den. Det kan eksempelvis være møtrik M6, møtrik M8 eller møtrik M10.

Ligesom med så meget andet tilbehør til løft er det vigtigt, at man på forhånd ved, hvad man skal løfte, samt hvor tungt det er. Det har nemlig direkte påvirkning på, hvilken galvaniseret øjemøtrik, der skal bestilles. Her skal man kigge på WLL (Working Load Limit), der er en betegnelse for, hvor stor en arbejdsbelastning den enkelte rustfri øjemøtrik kan holde til.

WLL bliver oftest angivet i tons, og hvis der ud fra en rustfri øjemøtrik står 1,5 WLL i ton betyder det, at den kan klare en arbejdsbelastning på 1,5 ton. Det kan også være, at I har brug for at kunne lave tungere løft, så skal I i stedet kigge efter en højere WLL i ton. I må eksempelvis ikke bruge en møtrik M6 til at løfte noget, der bør løftes af en møtrik M12.

Vi står klar med rådgivning og vejledning af jeres produkt

Hos Carl Stahl er du altid sikret kompetent rådgivning og vejledning. Vi kan blandt andet hjælpe jer med at få bestilt de helt rette rustfri øjemøtrikker

Vi gør os umage med at hjælpe alle vores kunder med store og små udfordringer og projekter. Derudover tilbyder vi også at servicere jeres udstyr samt uddanne jeres medarbejdere. Læs mere om vores service her eller kontakt os direkte på mail eller telefon.