Galvaniseret Øjebolte

DIN 580

Det er vigtigt at følge brugervejledningen jvf. DIN 580/582

NB: Kun til lodret løft

Send din forspørgsel her

4 + 8 =

Brug galvaniseret øjebolt ved store belastninger

Arbejder I inden for industri, transport eller kranføring så ved I også, at sikkerheden altid skal være i fokus. Materielle skader kan være dyrt for jeres arbejde, og man skal for alt i verden undgå personlig skade. Risikoen for begge kan blandt andet mindskes ved at sikre, at man har det rette udstyr.

Løfter I ofte materialer fra A til B, ved I også, at vægten kan variere utrolig meget. Det er derfor langt fra altid, at det samme udstyr skal bruges. Nogle gange skal udstyret kunne tage et par hundrede kilo og andre gange flere tons. Kig efter WLL (Work Load Limit), når I skal finde den rigtige rustfri øjebolt. Så sikrer I jer, at bolten kan klare arbejdsbelastningen, som den udsættes for. En øjebolt skal typisk bruges, når der skal løftes tungt.

I kan eksempelvis skrue øjeboltene fast på det, der skal transporteres, hvilket kan være alt fra motorer til værktøj. Man kalder desuden også for galvaniseret øjebolt for rustfri øjebolt. Det er fordi, at galvaniseringen af øjebolten er med til at gøre, at øjebolten kan bruges uden den ruster af vind og vejr.

Brug den rette galvaniserede øjebolt til jeres løft

Der er lavet forskellige øjebolte alt efter, hvor meget der skal løftes. Derfor er det også vigtigt, at I vælger at anskaffe jer de helt rette. Ofte kræver det, at I ved nogenlunde, hvad det er, I skal løfte. Det er nemlig vægten på det, der skal løftes, der afgør hvilke øjebolte, I skal bruge.

I kan eksempelvis få rustfri øjebolt M6, rustfri øjebolt M10 eller rustfri øjebolt M12. De kan hver især klare en arbejdsbelastning (WLL) på hhv. 0,07, 0,23 og 0,34 ton.

Lad os hjælpe jer med at finde det rette grej til løft

Carl Stahl er mere end bare leverandør af løftegrej. Vi står også altid klar til at rådgive og vejlede jer, så I sikrer jer, at I får det helt rette udstyr og rustfri øjebolt til at udføre opgaven. Sikkerhed skal altid være i top på en byggeplads og arbejdsplads. Derfor kan det være en god ide at kontakte os for at sikre, at I får de rette øjebolte og andet løftegrej.

Udover at I kan bestille jeres løftegrej og kæder og tilbehør hos os, så står vi også klar til at hjælpe jer på anden vis. Vi kan hjælpe jer med at servicere jeres udstyr, så I sikrer jer, at sikkerheden er i top. Derudover tilbyder vi også at komme ud og uddanne jeres medarbejdere. Det kan handle om alt inden for løftegrej, stiger og faldsikringsudstyr. Læs mere om vores uddannelsesforløb lige her.

I kan desuden altid kontakte os på telefon eller mail, hvis I har brug for rådgivning inden for rustfri øjebolt og andet.