Løfteøjer

Fremstillet af wire med presset gevindterminal. Til løft og transportopgaver. 

WLL er den højst tilladelige indenfor sikkerhedsreglerne for trnasporttankre og systemer til transport af betonelementer, samtid med at alle regler vedr. wire også er overholdt. 

Send din forspørgsel her

10 + 15 =

Løfteøjer – til løft og transportopgaver

Løfteøjer ligner en løkke af metalwire, som især bliver brugt, når noget skal løftes fra A til B. Det kommer også ofte i brug, når tungt læs skal fragtes med vogn til en anden lokalitet. Der er meget forskelligt løftegrej, man skal bruge i sådanne situationer.

Hvilket løfteudstyr, man skal bruge, afhænger af opgaven, og hvor tungt et læs, der er tale om. Det er vigtigt at sætte sig ind i, hvilke løfteopgaver man skal udføre og hvilke, der kræver brug af løfteøjer.

Når man snakker om løftegrej, inklusiv løfteøjer, kigger man altid på WLL. Det betyder Working Load Limit og refererer til, hvor meget arbejdsbyrde udstyret må være under. Når man kigger på WLL, så vil man kunne se, hvor mange tons det angivne løfteøje kan bære op til. Det er altid vigtigt at vælge et løfteøje med WLL der er højere end den maksimale vægt, din løfteopgave kræver.

Et løfteøje er ikke bare et løfteøje. Vi kan levere mange forskellige størrelser, der alle er lavet til at løfte et vist antal ton. De fås i størrelserne løfteøje M12 til M52. Jo større de forskellige løfteøjer er, jo flere tons kan de bære.

Løfteøjer til beton

Beton er noget, der bliver brugt på mange forskellige arbejdspladser. Det er et utroligt tungt materiale, så når det skal flyttes rundt, skal sikkerheden være i orden. Nogle løfteøjer er produceret til at håndtere betonløft. Det er derfor oplagt at bruge løfteøjer til håndtering af beton.

Disse løfteøjer er produceret af ekstra hård wire med en presset gevindterminal. Wire er noget af det stærkeste, når det kommer til løft, og det er derfor oplagt at bruge løfteøjer til beton, der skal flyttes.

Når I vælger at købe løfteøjer hos os, kan vi være med til at rådgive jer. Det betyder, at I kan sikre jer, at I får købt det helt rette udstyr til lige præcis den opgave, I står over for uanset om du er på udkig efter løfteøje til kran eller andet løfteudstyr. Det er nogle gange ikke helt til at finde rundt i, om det er den ene eller anden, man skal vælge. Den del hjælper vi jer med at få overblik over.

Få lavet service på jeres løfteøjer via os

Vi er langt fra blot sælgere af løftegrej, der hjælper jer med at holde sikkerheden i top. Igennem os, har I også mulighed for at få serviceret det udstyr, som I hver dag bruger. Sådan nogle servicetjek er yderst vigtige for, at udstyret, gang efter gang, lever op til de gældende sikkerhedsregler.

Det er ikke nok blot at købe udstyr, der kan klare tunge løft. Værktøjet skal tjekkes med jævne mellemrum for at se, om de stadig er sikre nok at bruge på jeres arbejdsplads. Tag endelig fat i os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer.