Vantskruer

Galvaniseret vantskruer, type G-6343 med 2 gafler. Kan leveres med to øjer, øje/gaffel, samt med svejseenheder. Sikkerhedsfaktor 5:1.

Vælg de rette vantskruer til jeres arbejde

Vantskruer kan bruges til mange forskellige opgaver. Ofte bruges vantskruer til løft med en wire eller et kabel. Vantskruens funktion er at stramme wiren op. Den bliver sat fast direkte på kablet eller wiren.

Inden for søfart og vandsport bruges vantskruer ofte, hvor de bruges til at støtte masten på båden. Her sørger de for, at kablerne tilkoblet masten har den rette spænding. Den rette spænding er med til at sikre, at masten forbliver stabil under sejlads og ikke falder af. Det er helt afgørende for at opretholde en sikker sejlads.

Fordele ved rustfri vantskruer

Netop fordi at de ofte bruges inden for sejlads, er det en stor fordel at købe rustfrie vantskruer. Her er stålet belagt med en legering af krom, der sikrer en længere holdbarhed. Det gør, at de kan blive udsat for vand uden at ruste. Rust kan ødelægge en vantskrue på sigt. 

Der findes også galvaniserede vantskruer, hvor skruen er belagt med et lag zink. Det er mindre oplagt til søfart og vandsport, hvor skruen ofte er i direkte kontakt med vand. Arbejder I primært med løft, vil galvaniserede vantskruer være et oplagt valg. En galvaniseret vantskrue er også en rustfri vantskrue.

Brug vantskruer til at løfte

Udover at det bruges meget inden for søfart og vandsport, så bruges vantskruer også i brancher, hvor der foretages mange løft. Det er ikke alt gods, der har et stabilt tyngdepunkt. Med hjælp fra vantskruer kan man lave et stabilt løftepunkt. Godset kan så blive fragtet på en mere sikker måde.

Ved løft er det vigtigt at kigge på WLL (Work Load Limit). Her på siden kan du se vores udvalg af forskellige galvaniseret vantskruer, der alle har forskellige WLL i ton. Det tal angiver, hvor mange ton vantskruen kan holde til. 

Kig altid på WLL på hver enkelt vantskrue, før I skal foretage et løft. Så sikrer I jer, at jeres udstyr kan holde til det. Løfter I 2 tons med en vantskrue, der kun kan holde til det halve, kan de knække og godset vil falde til jorden. WLL er vigtigt at overholde for at undgå personlig og materiel skade.

Få rådgivning og køb dit løftegrej hos os

Vi har et stort udvalg af løftegrej, stålwire og tilbehør. Stålwire bruges ofte sammen med vantskruer, og her er det også vigtigt, at wiren er den rette til arbejdet. Ligesom med vantskruer findes der også inden for stålwire forskellige udgaver, der kan klare forskelligt arbejdsbyrde. Her kigges der på, hvor meget vægt hver enkelt wire kan holde til at belastning. 

Er I i tvivl om, hvilket løftegrej der er det rette for jer og de opgaver, I udfører så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at give jer kompetent rådgivning. Hos os er sikkerheden på arbejdspladsen noget af det vigtigste, og vi tilbyder også at komme ud og træne medarbejderne i, hvordan de bruger udstyr på den sikreste måde. Læs mere om vores service her. 

Send din forspørgsel her

9 + 11 =