Stålwire

Tynd Standard stålwire

Special Stålwire

Elevatorwire

Vælg den rette stålwire til opgaven

Vi har mange forskellige stålwire, der spænder fra rustfri stålwire til en tynd stålwire. Stålwire fås generelt i et hav af forskellige tykkelser, og jo tykkere wiren er – jo mere kan den tåle af vægtbelastning. Det er derfor vigtigt, at I kender til jeres behov, før I køber en ny wire.

Der kan være mange grunde til, at I er på kig efter nye stålwire til jeres arbejdsplads. Det er vigtigt, at I på forhånd ved, hvilke opgaver det skal bruges til. Det har nemlig stor betydning for, hvilket udstyr der er det rette for jer.

I kan også kigge i vores katalog med diverse stålwire og tilbehør. Her kan I se vores forskellige leverandører samt få et overblik over de forskellige størrelser på stålwire. Hvis dette giver anledning til spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os for at få råd og vejledning. Vi har desuden et stort lager af stålwire i vores afdelinger, så I kan hurtigt få dem leveret.

Et stort udvalg af stålwire

Det er muligt at købe rustfri stålwire. Flere af de forskellige stålwire er galvaniseret, hvilket gør at de er rustfrie stålwire. Når en tynd stålwire er galvaniseret, så er den belagt med zink, der beskytter den. Så kan I eksempelvis bruge en stålwire på 10 mm i al vind og vejr, uden at wiren ruster.

Driver I et firma, hvor der skal fragtes meget gods fra et sted til et andet, kan det være, at en containerwire er det rette valg. En containerwire bliver spændt fast på enheden i den ene ende og i lastbilens tromle i den anden ende. Så kan wiren langsomt løsnes i takt med, at godset skal af.

Det er vigtigt, at I også køber endefittings, da stålwire skal låses, før man går i gang med en opgave. Dem findes der, ligesom ved stålwire, mange forskellige af. Hvilke I skal vælge afhænger af, hvilken opgave de skal bruges til. Her kan I også få brug for en lukket wiresko, som også findes i forskellige vægtklasser og wirediametre.

Vi kan hjælpe dig med mere end de rette stålwirer

Som I kan læse, så forhandler vi en bred vifte af løftegrej. Hos os kan I dog få mere end blot en række gode kvalitetssikre produkter. Vi går også meget op i, at vores kunder kan varetage den høje sikkerhed, når I har fået det nye udstyr hjem. Derfor tilbyder vi blandt andet kurser, hvor vi lærer medarbejderne op i, hvordan udstyret bruges på den mest sikre måde. Så undgår vi både menneskelig og materiel skade på arbejdspladsen.

Valg af stålwire, kæder og andet løfteudstyr kan godt give anledning til spørgsmål, men heldigvis er vi også behjælpelige her. I kan kontakte os i vores forskellige afdelinger for rådgivning omkring, hvilket udstyr der er det rette for jer. Så sikrer I jer, at I får den rette rustfri wire til jeres projekt.