Bardunstrammere

Galvaniseret bardunstrammere. DIN 1480.OBS: Må ikke anvendes til løft.

Brug bardunstrammere til at stramme barduner

Bardunstrammere bruges, når barduner, altså tovværk, skal strammes. Det er her vigtigt, at bardunerne hverken er for løse eller for stramme. For løse vil risikere at strukturen ikke er sikret godt nok. For stramme kan ende med at gøre skade på strukturen. 

Bardunstrammer bliver også kaldt for wirestrammer, da den går ind og strammer en wire. Kører I med gods, er det vigtigt, at en wire er strammet helt ud, da det giver den bedst mulige sikring af godset. Er wiren slap vil godset ikke være sikret lige så godt. 

Information om bardunstrammere

Wirestrammere er produceret af et robust materiale, der kan holde til forskellige belastninger. For at vælge de rette bardunstrammere til opgaven er det vigtigt at kigge på, hvilken wire bardunstrammeren skal sidde fast på. Det er det, der er med til at afgøre, hvilken der skal vælges til opgaven. Hos os er det muligt at købe 3 forskellige slags.

I kan få en bardunstrammer, der har et øje i en ende og en krog i den anden. I kan også få en, hvor der er øjne i hver ende eller krog i hver ende. Hvilken en, der skal bruges, afhænger af, hvad bardunstrammeren skal sættes fast på. I kan vælge forskellige størrelser, som passer til forskellige sikringer. Her skal I kigge på, hvor stor en diameter bolten eksempelvis skal have. Her på siden kan I se de forskellige størrelser.

Det er vigtigt at påpege, at bardunstrammere ikke må bruges til løft. 

Fordele ved galvaniseret bardunstrammere 

Hos os er det muligt at købe flere forskellige galvaniseret bardunstrammere. Galvaniseret betyder, at de har fået en overfladebehandling med et tyndt lag zink. Det er med til at øge holdbarheden på bardunstrammeren. Galvaniseret bardunstrammer har sværere ved at ruste, da zinklaget beskytter den mod vand, så det ikke trænger igennem. Det gør det til en rustfri bardunstrammer.

Det kan være en stor fordel af bruge rustfrie bardunstrammer til justering af en struktur. Så kan den holde til al vind og vejr. Den vil ikke rustne efter kort tid, fordi at det har regnet, og vandet er trukket ind i metallet. I har dermed jeres udstyr i længere tid, da det er pålagt et tyndt lag zink. 

Få hjælp til at finde de rette bardunstrammere hos os

Hos Carl Stahl er vi meget mere end forhandler af stålwire og tilbehør. Vi kan også hjælpe dig med rådgivning i, hvilke stålwire der er de rigtige for jer at bruge til specifikke opgaver. 

Hos os er sikkerheden i fokus, og vi vil gerne hjælpe med at mindske ulykker på arbejdspladsen. Som service tilbyder vi at komme ud til jer og undervise i, hvordan I bruger udstyret bedst muligt. Det mindsker både materiel, og ikke mindst personlig, skade blandt jeres medarbejdere. 

Vi kommer også ud og hjælper jer med de lovpligtige serviceeftersyn, så I altid sikrer jer, at udstyret er sikkert at bruge. Er det tid til en udskiftning, hjælper vi også med at finde det. 

Send din forspørgsel her

6 + 1 =