Løfteåg

Omega Løfteåg

Big Bag Løfteåg

Helikopteråg/Planåg

Løfteåg i Aluminium

Løfteåg til mange forskellige typer løft

Det er alfa omega, at man har det helt rette løfteudstyr, når man arbejder med forskellige løft i dagligdagen. Dårligt eller forkert udstyr kan forårsage skade på både mennesker og materialer. Der er dog en måde at undgå skader på, og det er ved at bruge det rette udstyr.

I nogle løftesituationer vil det rette valg være et løfteåg, og dem findes der flere forskellige af. Hos Carl Stahl fører vi eksempelvis Omega løfteåg, Big Bag løfteåg, Helikopteråg og løfteåg i aluminium. Fælles for dem alle er, at de er lavet af høj kvalitet, og så er de designet til helt specifikke opgaver.

Nogle gange kan det være nødvendigt at have specifikke løfteåg til præcis den opgave, man skal løse. Hvis I eksempelvis fragter meget grus eller andet småt og løst materiale i BigBags, så vil et Bigbag løfteåg være det oplagte valg. Den er designet til at kunne fragte den store pose sikkert.

Brug løfteåg til kran og til truck

Et løfteåg er meget ofte brugt, når man skal løfte noget fra en placering til en anden. Desuden fungerer løfteåg, som et mellemled mellem to stykker løftegrej, såsom et kædesæt eller et løftebånd. Her er løfteågens fordel, at den kan være med til at fordele vægten ud på et større areal, end hvis det eksempelvis bare blev flyttet med et frithængende tov. Det er med til at øge sikkerheden, men kan også gøre, at kranen kan løfte mere, end hvis man ikke brugte et løfteåg.

Der findes nogle særlige løfteåg til truck og løfteåg til kran. Skal man eksempelvis løfte noget med en kran, så kan det være et helikopteråg, der skal benyttes. Det bruger man ofte, når man skal flytte en båd eller en skurvogn. Her er løfteåg med til at fordele vægten ud over et større areal, hvilket er med til at øge sikkerheden.

Det smarte ved at købe løfteåg til truck er, at du kan forvandle din truck til en kran. Den kan selvsagt ikke bære nær så meget, som en kran, men den kan stadig bruges i et vis omfang.

Carl Stahl er med jer hele vejen

Det er først og fremmest utrolig vigtigt, at man vælger det rette udstyr til ens løft. Når man så har fået det, man skal bruge, slutter det ikke her. Ligesom med biler, så skal løfteudstyr, der bliver brugt, også serviceres en gang imellem.

Det betyder i praksis, at man skal tjekke, om ens reb eksempelvis stadig ser ud til at holde i syningen. Eller om ens løfteåg til kran stadig ser rigtigt ud. Der er flere dele af sådan noget værktøj, der kræver et lovpligtigt eftersyn, og den del kan vi hjælpe jer med.

Carl Stahl A/S er medlem af Kranbranchen, og alle vores montører har den 3-årige certificering af Kranbranchen. Desuden får de løbende efteruddannelse, så al service altid lever op til lovgivningen.

Vi står klar til at lave lige den serviceaftale, der passer jer, så I altid kan sikre jer, at sikkerheden er i top for jeres medarbejdere. I kan læse mere om serviceaftale lige her.