håndkædetalje og skraldetalje fra Condorlift
håndkædetalje og skraldetalje fra VTL
Premium kædetaljer og skraldetaljer

CondorLift taljer

Hos Carl Stahl har vi udviklet Condor-serien, som er vores egen produktlinje af løfteudstyr i høj kvalitet, og hvor især vores CondorLift kædetaljer og skraldetaljer virkelig bør fremhæves.

Taljerne opfylder de højeste krav til både pris, kvalitet samt ydeevne, og er designet af professionelle til professionelle. De er begge kompakte letvægtstaljer, som er egnede til hverdagsbrug såvel til de mere krævende løfteopgaver.

Både kædetaljer og skraldetaljer har et robust og slagfast kabinet samt har last- og topkrog med forstærket sikkerhedspal.

Kædetaljen fås med WLL fra 500-5.000 kg mens skraldetaljen fås med WLL fra 250-6.300 kg.

Taljerne leveres som standard med en løftehøjde på 3 meter, men andre løftehøjder kan også leveres på forespørgsel. Ligeledes kan taljerne også leveres med overlastsikring med glidekobling.

Læs mere og se produktblade her

VTL taljer

Helt eksklusivt, kan vi hos Carl Stahl A/S også tilbyde kædetaljer og skraldetaljer fra VTL.

Sortimentet består af 4 forskellige taljer, hvoraf to er i aluminium. Kædetaljerne og skraldetaljerne er bygget i en kraftig kvalitet og lever op til alle krav til professionelt brug, og er stærke konkurrenter til mange af de andre kendte mærker på markedet. Endvidere fører vi VTL-taljerne til en yderst konkurrencedygtig pris.

Vi er eksklusiv forhandler af VTL kædetaljer og skraldetaljer, og har en ganske kort leveringstid. Taljerne kan også fås med andre løftehøjder ved anmodning.

VTL-taljerne produceres på en moderne virksomhed, som er ISO 9001 certificeret. VTL fremstiller selv over 90% af talje komponenterne på moderne HAAS CNC maskiner. Mange af disse komponenter er også patenteret. Både kædetaljer og skraldetaljer er produceret i henhold til EN 13157 og gennemgår individuelle tests før de bliver sendt ud i verden.

Du kan se mere omkring VTL kædetaljerne og skraldetaljerne i vores katalog her eller kontakte os på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk.