El-kædetaljer

El-Kædetaljer Liftket

Elektrotalje

Vælg den rette elektriske kædetalje

Sikkerhed er alfa omega, når det kommer til en arbejdsplads, hvor der skal løftes nogle materialer fra ét sted til et andet. Derfor er det meget vigtigt, at I får valgt de rette kædetaljer til jeres løfteopgave. Kædetaljer er en form for løfteudstyr, og det har vi et meget bredt udvalg af. 

Kædetaljer kommer oftest i brug, når man skal have flyttet noget over en lille afstand. Det kan eksempelvis være inde på et lager, hvor noget blot skal flyttes fra den ene maskine til den anden.

Ligesom med så meget andet løfteudstyr, så er der også forskelligt udstyr alt efter, hvor tungt det der skal løftes er. Når man kigger på det, skal man kigge efter forkortelsen WLL, der står får Work Load Limit. Den del refererer nemlig til, hvor tungt det enkelte udstyr kan løfte. Det er meget vigtigt, at I ved, hvad udstyret skal bruge til, så I får den rette elektriske kædetalje til det løft, I vil have. 

Vi har flere forskellige udgaver af kædetaljer, og du kan også få kædetalje til 1 ton og kædetalje til 2 tons. Så skal du kigge efter hhv. WLL på 1000 kg og WLL på 2000 kg. 

Fordele ved at have elektrisk kædetaljer

Det gode ved at have en god elektrisk kædetalje er, at den er ret nem at vedligeholde. Der findes nemlig andet løfteudstyr, der kræver væsentlig mere at vedligeholde. En såkaldt træktalje er derfor et oplagt valg, hvis I skal løfte noget over en kort afstand. 

Udover det så er det en maskine, som I let kan flytte lige derhen, hvor I skal bruge den. Den er altså ikke bundet til ét sted. Det er virkelig smart, da I så måske kan nøjes med færre kædetaljer, end I skal bruge, da I kan bruge det samme flere steder.

Det er også rigtig godt for medarbejdernes sikkerhed at bruge elektriske kædetaljer. De slipper nemlig for at lave tunge løft, der kan risikere at påvirke medarbejderens krop. Løftet kommer til at foregå sikkert og enkelt, uden at medarbejderne skal foretage løftet med deres kroppe. De skal blot styre selve løftet, og det kan de gøre med en passende sikker afstand til kædetaljen. 

En anden fordel ved elektriske kædetaljer er, at de er ret hårdføre. I kan altså bruge dem i temperaturer, der svinger helt fra -10 grader til +40 grader. 

Køb din kædetalje hos os

Vi er mere end bare et sted, hvor I kan købe udstyr til jeres maskiner. Hos os kan I nemlig få rådgivning, der sikrer jer, at I får det hele rette udstyr til jeres arbejdsplads. Det er utrolig vigtigt, at man får det helt rigtige udstyr. Det kan nemlig forringe sikkerheden, hvis man eksempelvis ikke har købt det rette torv og kædetaljer. 

Udover at I kan købe løfteudstyr igennem os, så tilbyder vi også at komme ud og undervise jer og jeres medarbejdere. Vi kan undervise jer i sikkerhed, og hvordan udstyret bliver brugt korrekt. Desuden tilbyder vi også at servicere jeres udstyr, så det altid lever op til kravene.