Øjebeslag for Svejsning

Type: VRBS-FIX

Kraftige 2-punkt befæstelser. 4x sikkerhed. Høj dynamisk og statisk belastning. Lastevne er klart definieret. Kan også leveres i rustfrit stål. 

Send din forspørgsel her

5 + 1 =

Vælg det rette øjebeslag til din opgave

Hvis I arbejder meget med svejsning, så kan øjebeslag til svejsning være en nødvendighed. 

I kan ikke bare bruge ét beslag til alle opgaver medmindre, at de opgaver indebærer samme vægtklasse. Der findes nemlig flere forskellige øjebeslag, der hver især er produceret til at kunne bære/holde en vis mængde. Når I skal finde de beslag med øje, skal I blandt andet kigge på det, der hedder WLL. Det står for Work Load Limit og refererer altså til, hvor meget vægt det enkelte øjebeslag kan holde til. 

Hos os kan I blandt andet få øjebeslag med en WLL fra 4 tons til 31,5 tons. I skal derfor vide, hvad I skal bruge de forskellige beslag til, inden at I køber noget. Man kan sige, at man kan helgardere sig ved at købe dem med en høj WWL. Det kan dog være, at det slet ikke er nødvendigt med så meget kraft til nogle af jeres opgaver. Forskellige beslag kan derfor være en fordel. 

Derudover skal I også kigge på selve størrelsen for beslaget. Det kan sagtens være, at I ikke har brug for, at det har en høj WLL, men at det i stedet stadig skal have en vis størrelse.

Fordele ved beslag med øje

Der er flere fordele ved at bruge et beslag med øje, når I arbejder med svejsning. Alle vores beslag er af meget høj kvalitet, og det betyder blandt andet, at de kan klare fuld belastning fra alle vinkler. Alle beslagene er desuden udstyret med kraftige 2 punkts befæstelser. 

Alle vores beslag med øje kan leveres i rustfrit stål, der giver en god og lang levetid til det enkelte beslag. Derudover vil I ikke være i tvivl om, hvilken belastningsevne det enkelte beslag har, da det står klart og tydeligt på beslaget. På den måde mindsker I også risikoen for ulykker, som kan være forbundet med at bruge et forkert øjebeslag.

Vi er førende inden for løftegrej

Vi går op i at være førende på markedet inden for løftegrej, så I altid kan få det helt rette udstyr til lige præcis de løft, som I laver. Når man arbejder med løft til hverdag, så er det meget vigtigt, at man har det rette udstyr. Derfor har vi også meget forskelligt udstyr, så det passer præcis til eksempelvis den vægt, der skal løftes.

Udover at sælge en lang række udstyr, så tilbyder vi også en række andre tjenester. Vi kan blandt andet påtage os opgaven at servicere jeres udstyr, så det altid lever op til kravene for et lovpligtigt eftersyn

Derudover vil vi også meget komme ud til jer og lave et kursus for jeres medarbejdere. Det kursus kan handle om alt lige fra, hvordan de bruger de forskellige former for grej til generel sikkerhed på arbejdspladsen. Det kan være utrolig brugbart, hvis I gerne vil sikre jer, at jeres medarbejdere altid er sikret bedst muligt. 

Er der noget andet, I har brug for hjælp til? Så tøv ikke med at kontakte os i dag!