Fortrolighedspolitik

Introduktion

Carl Stahl A/S er opmærksom på, at du har interesse i at vide hvordan dine personlige oplysninger bliver brugt, viderebragt og håndteret.

Vores politik tager udgangspunkt i at sikre, at alle de oplysninger vi kommer i besiddelse af, opbevares forsvarligt, forbliver fortrolige og kun bliver brugt til dets oprindelige formål.

Hjemmesiden

Vores hjemmeside er lavet for at give dig et indblik i de produkter vi sælger, og vi indsamler ikke personidentificerbare oplysninger, medmindre de afgives frivilligt og bevidst, og de deles ikke med selskaber uden for Carl Stahl organisationen.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller via vores hjemmeside bestiller kataloger, beder vi dig om at oplyse dit navn, adresse, firma, e-mail adresse og tlf.- og fax nummer. Disse oplysninger anvender vi udelukkende til det formål du har givet dem. Der vil ved tilmelding til nyhedsbreve altid gives mulighed for at fravælge disse igen.

Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside indeholder links til andre sider, der tilhører vores samarbejdspartnere. Vi har stor tiltro til disse, og gør vores bedste for at sikre, at alle links fører dig de rigtige steder hen på internettet. Vi kan dog ikke garantere for indholdet på disse, og henviser til Deres politik for håndtering af persondata og beder dig læse denne.

Carl Stahl portalen

Du kan ved henvendelse få adgang til Carl Stahl portalen, hvor vi opretholder registreringer på det udstyr vi kontrollerer ved vores kunder. Denne adgang er via en e-mail adresse efter dit eget valg, samt et password som du selv vælger, og som vi intet kendskab har til.

Kunder og leverandører til Carl Stahl

Når du er kunde eller leverandør til Carl Stahl A/S har vi nedenstående oplysninger om Din virksomhed, og enkeltpersoner vi har kontakt til i Dit firma:

Firmanavn og adresse
Telefon nummer og e-mail adresser på kontaktpersoner
Kunde- og leverandørnummer
CVR nummer
Bankoplysninger (Leverandører)
Disse oplysninger bruges udelukkende til at administrere, og levere produkter, services og support, og behandles i henhold til gældende lov.

Ansøgninger

Det er muligt at sende en uopfordret ansøgning via vores hjemmeside, hertil anvendes job@carlstahl.dk. Vi gemmer maks. uopfordrede ansøgninger i 6 måneder, hvorefter disse slettes. Hvis vi ønsker at gemme ansøgninger længere end 6 mdr., vil vi ikke gøre det uden din tilladelse, og henvender os derfor for din tilladelse.

Indsigt og klager

Vi arbejder løbende på at forbedre vores hjemmeside, så har du gode ideer eller kommentarer er du velkommen til at henvende dig.

Du har til enhver tid ret til at henvende dig, for at få at vide hvilke oplysninger vi har registreret om dig.

Du har også mulighed for at gøre indsigelser, og bede os om at slette disse oplysninger.

Her bedes du henvende dig på info@carlstahl.dk eller til vores kundeservice på tlf.76240234.

På datatilsynets hjemmeside er der endvidere mulighed for at indgive klage, hvis du føler dig uretmæssigt behandlet.

Disse rettigheder har du i henhold til den danske persondatalov indtil persondataforordningen får virkning pr. 25. maj 2018, herefter i henhold til denne.

P714 ver. 23-05-2018