Karabiner og Krog

d-ring2
d-ring2

Brug karabiner som en del af jeres faldsikringsudstyr

Det er utrolig vigtigt, at jeres medarbejdere har det rette udstyr, når de arbejder i højder. Skulle uheldet være ude og en af jeres medarbejdere snubler, så skal det rette faldsikringsudstyr forhindre et fatalt fald. Noget af det udstyr der skal sikre mod et fald er karabiner og kroge. Helt simpelt er karabiner et stykke udstyr, som arbejderen kan bruge til at hægte sig til og fra et stykke reb, der holder dem fast. Karabiner er meget vigtige, da det blandt andet er dem, der holder arbejderen fast i en række sikre snore. 

Det er også karabinerne, der åbnes og lukkes. Det giver arbejderen en særlig fleksibilitet, da personen kan koble sig af og på forskellige sektioner af arbejdspladsen alt efter, hvor der skal laves noget arbejde. Går personen fra den ene ende af et tag til det andet, så gør karabinerne, at personen hele tiden kan hægte sig fast på den næste sikkerhedssektion. Karabinerne er gode til det meste arbejde, der foregår i højder, og hvor jeres medarbejdere skal sikres mod et fald. 

Vælg de rette karabiner og kroge

Der findes mange forskellige karabinhager, der kan holde til forskellige vægtklasser. Når I skal bestille karabiner, er det vigtigt, at I har en nogenlunde idé om, hvordan de skal bruges. Skal de bruges i forbindelse med tunge løft, så skal I have karabiner, der kan holde til den specifikke vægt. En ide kan også være at købe forskellige karabiner, på den måde kan I sikre jer et udvalg af forskellige karabiner til forskellige opgaver.

Her på siden kan du købe enkelte kabiner og kroge, men vi sælger også komplette faldsikringssæt, der blandt andet består af seler, båndstroppe, faldblokke, karabiner og en taske. I sådan et sæt får I alt, jeres medarbejder skal bruge, hvis de skal faldsikres. Her indgår kabiner også, da de er en essentiel del af sikkerheden i forbindelse med faldsikring.

Book et faldsikringskursus hos Carl Stahl

Hos Carl Stahl er sikkerheden altid i fokus, hvilket også er grunden til, at vi tilbyder forskellige uddannelsestilbud. Her kommer vi ud i halve eller hele dage og lærer jeres medarbejdere at arbejde med faldsikringsudstyret på den helt rigtige måde. 

Ved at booke et faldsikringskursus hos os sikrer I jer, at jeres medarbejdere har den nødvendige viden til at arbejde på den bedste og mest sikre måde. De lærer, hvordan de bruger udstyret korrekt, hvornår de bør faldsikre sig selv og meget mere. Så hvis I gerne vil passe bedre på jeres medarbejdere, og lære dem at passe på sig selv, er et faldsikringskursus en god ide.

Om I har brug for et kursus, rådgivning eller vejledning inden for en række produkter, sidder vi altid klar til at hjælpe jer. Vi ved, hvor vigtigt det rette udstyr er, så vi hjælper jer gerne med at finde det udstyr, der kan klare opgaven. Kontakt os allerede i dag eller udfyld kontaktformularen. 

Send din forspørgsel her

7 + 5 =