Faldsikringsseler

 

d-ring2
d-ring2
d-ring2

Send din forspørgsel her

3 + 8 =

Vælg de rette faldsikringsseler

Sikkerhed kommer før alt, når man arbejder i byggebranchen eller andre brancher, hvor man kan komme op i højden, mens man udfører sit arbejde. Når du arbejder med både løftegrej og løfteudstyr, er det vigtigt, at du også har styr på dit faldsikringsudstyr.

Det kan hurtigt blive farligt, hvis du eller dine medarbejdere eksempelvis arbejder på et tag og er ved at snuble ud over kanten. Har I ikke faldsikringsseler på, så kan det gå grueligt galt. Har I derimod det rette udstyr på, er I bedre sikret, og I kan fortsætte arbejdet som før.

Der findes faldudstyr, som helt kan forhindre et fald, og der findes også den type udstyr, der forhindrer en hård landing på asfalten eksempelvis. Uanset om I har brug for det ene eller andet, så skal I næsten altid bruge faldsikringsseler, da det er her, at reb og andet udstyr sikres fast.

Faldsikringsseler til byggeri

Det er vigtigt at have faldsikringsseler til byggeri, da det ofte er i denne branche, at der kan opstå farlige situationer, hvis man ikke er spændt ordentligt fast. Nogle gange vil man skulle arbejde på et stillads, og der er ikke altid brug for at bære faldsikringsseler.
Inden for nogle typer af arbejde vil faldsikringsseler dog være en nødvendighed. Vi har udstyr til enhver form for opgave, som I måtte stå overfor, og vi står klar med gode råd og vejledning.

I kan eksempelvis få faldsikringsseler med D-ring og faldsikringsseler med doublet D-ring (bryst og ryg).

Køb faldsikringsseler hos os

Hos os finder I blandt andet faldsikringsseler og alt det andet, som I skal bruge for at sikre jeres arbejdsgang. Vi sælger kun CE-certificeret udstyr, så I kan sikre jer faldsikringsudstyr i bedste klasse, når I køber det gennem os.

Udover at vi sælger udstyret, så yder vi også en grundig rådgivning, så I kan finde ud af, om det eksempelvis er faldsikringsseler med D-ring eller faldsikringsseler med doublet D-ring, der passer bedst til jeres arbejde.

Vi går meget op i at give den bedste rådgivning, I kan få. Desuden tilbyder vi også at komme ud og servicere jeres forskellige former for udstyr. Så kan I sikre jer, at jeres udstyr er af god kvalitet, og at I bliver opmærksomme på, hvis eksempelvis nogle af jeres faldsikringsseler skal skiftes ud.

Den korrekte service af seler og andet udstyr er alfa omega for at opretholde sikkerheden på en byggeplads. Hvis der ikke bliver lavet en grundig service en gang imellem, så kan der være større chance for, at der sker uheld.

Hos Carl Stahl gør vi meget ud af at give den rette rådgivning inden for alt lige fra faldsikringsseler til industrien til løftegrej på byggepladserne. Du kan læse mere om faldsikringsseler og løfteudstyr, samt kigge i vores produktkatalog for at få et indblik i de produkter, vi sælger.