Liner Til Faldsikring

d-ring2
d-ring2
d-ring2
d-ring2
d-ring2

Vælg de rette faldsikringsliner

Det kan løbe koldt ned af ryggen, når man hører at der er sket en arbejdsulykke. Og det er endnu værre, når det er en arbejdsulykke der, med det rette sikkerhedsudstyr, kunne være undgået.

Faldulykker kan man sikre sig imod ved blandt andet at have faldsikringsliner og faldsikringsseler på. Noget udstyr er for at undgå, at man eksempelvis ryger ud over eksempelvis et tag, hvis man snubler. Noget andet udstyr forhindrer, at man lander hårdt på jorden og som i stedet giver en blødere landing.

Der er næsten ikke noget faldsikringsudstyr, der kan undværes, men faldsikringsliner er noget af det vigtigste. Det er dem, der bliver koblet fast på personen og den enhed, der eksempelvis er på en kran eller et tag, så man ikke falder ned.
Køber du eksempelvis en faldsikringsline til tagarbejde, så bliver den ene enhed spændt fast i personen, og den anden bliver sat fast på en stabil del af taget, der kan tage fra, hvis du falder.

Faldsikringsliner til byggeri

Mange i byggebranchen vælger også at købe faldsikringsline med krog, da det er praktisk i flere situationer. Nogle gange vil arbejderne bevæge sig fra én del af et byggeri til et andet.
Der kan arbejderne meget nemt klikke sig af et sikkerhedssystem og koble sig direkte over på et andet. Det giver en mere fleksibel arbejdsgang, så de kan bevæge sig mere frit, og det er der mange, der foretrækker.

Det er også muligt at få faldsikringsliner med affjedring, som fungerer som en form for støddæmper. Hvis uheldet skulle være ude for en af dine arbejdere, og de eksempelvis falder ud over et tag, så vil faldet være mindre hårdt for dem. De vil stadig falde, men fordi det er en faldsikringsline med affjedring, så bliver faldet mere blødt.

Køb faldsikringsliner hos os

Vi har stor erfaring med at rådgive og sælge produkter inden for løftegrej, så hvis der er noget du har brug for rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig. Udover løftegrej har vi også alt det andet, I skal bruge indenfor faldsikring.

At have faldsikringsliner er ikke alene nok til at have fuld sikkerhed. Her finder I alt inden for selevest til glidelåse og faldblokke. Med andre ord har vi alt, I skal bruge for at sikre jer imod uheld på arbejdspladsen.

Udover en god rådgivning og bredt udvalg af produkter, så tilbyder vi også, at vi kan komme ud og servicere de produkter, som I bruger. Det er utrolig vigtigt, at alt sikkerhedsudstyr bliver gennemgået en gang imellem. På den måde kan man sikre sig imod, at noget af det ikke er ved at gå i stykker, eller at det ikke virker optimalt længere.
Har I derfor brug for at få gennemgået sikkerheden af jeres udstyr? Så tøv ikke med at række ud til os – vi er klar til at hjælpe.

Send din forspørgsel her

6 + 8 =