Faldblokke

Forbedrer arbejdspladsens sikkerhed med en faldblok

Faldblokke er utrolig vigtige for en del arbejdspladser. Når man arbejder med forskellige løft og tungt gods, så er det vigtigt, at sikkerheden er i top. Vi skal gøre alt for, at ulykker undgås, og at der sker personlig og materiel skade. Det er her, at faldblokke kommer ind i billedet.

Som navnet ‘faldblok’ lyder, så kan en faldblok være med til at blokere et fald. Hos Carl Stahl har vi et stort og bredt udvalg af mange forskellige faldblokke. Der er nogen, som fungerer udelukkende til vertikalt brug, imens at der er andre, der er lavet til horisontalt brug. Du skal altid vælge lige præcis den faldblok, der passer bedst til det arbejde, der skal laves. Der vil dog være nogle, hvor du sagtens kan bruge samme faldblok i flere forskellige arbejdssituationer.

Du kan bruge faldblokke lige meget, om du arbejder udenfor eller indenfor. De bliver ofte brugt i store ejendomme, lagre og andre steder. En faldblok er ikke nok i sig selv til at sikre sig, mod et eventuelt fald. Faldblokken indgår blot som en større del af en faldsikring, så den enkelte arbejder er sikret mod at falde ned fra højder, der kan være fatale.

Vælg den rette faldblok

Ligesom med så meget andet så er en faldblok ikke bare en faldblok. Der findes et hav af forskellige, som alle sammen er designet til at fungere i en specifik situation. Først og fremmest er der forskel på, hvor meget vægt de forskellige kan håndtere. Det er vigtigt, at man bruger nogen, der har kræfter til at modstå den vægt, som man har brug for. 

De fleste faldblokke er lavet til vertikalt brug, altså når en person eksempelvis bliver hejst ned fra en bygning. Der findes dog også nogen lavet til horisontalt brug. Udover at vægten selvfølgelig er vigtig, så er der også forskellige materiale og længde på båndet, der spiller en rolle.

Hvis du eksempelvis skal hejses ned fra en bygning, så skal linen være lang nok til, at du kan nå det, som du skal. Der findes flere forskellige længder. Desuden er det også vigtigt, at se på, hvilket materiale de er lavet af. Der er mange af dem, hvor der er en line lavet af meget kraftigt nylon.

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring faldblokke.


Hvad er en faldblok?

En faldblok er et stykke udstyr, som kan være med til at blokere et fald. Det kan være, hvis en medarbejder arbejder med noget, der skal flyttes, og det så begynder at falde. Så kan en faldblok være med til at blokere faldet.

Hvor køber jeg faldblokke?

Du kan finde faldblokke her hos Carl Stahl. Der findes forskellige faldblokke til forskelligt brug, så hvilken en I skal have kommer an på, hvad I skal bruge den til. I kan altid få råd og vejledning hos os ved at kontakte os.

d-ring2
d-ring2
d-ring2
d-ring2

Send din forspørgsel her

4 + 14 =