Carl Stahl A/S har fra 2021, valgt at fokusere på en grønnere vedvarende energikilde, som virksomheden EWII har kunne imødekomme.

 

Hos Carl Stahl har vi valgt at blive grønnere hvert år for at sikre de næste generationer.

Det er derfor blevet garanteret, at al elforbrug hos Carl Stahl A/S, vil blive produceret samt leveret fra vedvarende energikilder, herunder vandkraft, vindmøller, solceller og biomasse.

Vi har hos Carl Stahl, indtil nu haft vind energi i mange år, som en grøn løsning. Gennem et nyt samarbejde med EWII har vi nu muligheden for at udvide og bibeholde den grønne energikilde og har derfor et mål for at i 2021 om at mindske vores elforbrug og CO2-udslip. Ved at optimere disse to områder, bidrager vi til et sundt og grønnere arbejdsmiljø, hvilket er et led i at vi også forbliver ISO 45001 certificeret.

Sammen kan vi være med til at gøre en forskel, samt forme fremtiden for et grønnere energiforbrug, der spiller en vigtig rolle for erhvervsudviklingen i mange brancher.

Vi ser frem til at bidrage til den grønne energiudvikling, for at sikre vores fælles infrastruktur gennem brugen af grøn strøm og forsat betjene nye og nuværende kunder med løftegrej, service og meget mere.

Vi har hos Carl Stahl A/S et mål for 2021 om at mindske elforbruget og CO2-udslippet