Carl Stahl A/S modtager ISO igen i år

Carl Stahl modtager nye ISO udgaver

Carl Stahl endnu engang været igennem den årlige audit hvor det glæder os, at vi nu har modtaget de 3 nye ISO udgaver, med certifikater som fokuserer på processer, forretningsgange samt risikovurdering.

Vi opnåede stor ros for flere af vores indsatsområder, blandt har vi via vores kemiske APV udsluset flere af vores malingsprodukter der hører ind under kategorien kræftfremkaldende midler, og at vi i vid udstrækning bibeholder opmærkningsskilte og nu anvender QR koder for opmærkning var endnu et af de rosværdige tiltag.

Desuden har vi i 2020 været meget målsøgende i alle afdelinger og et tiltag der også gav ros, var vores måde at videns dele på, her blev specielt vores Serviceafdeling nævnt.

Tunge løft har været endnu et af vores mål, og her er der investeret i et specielt løfteaggregat til en af vores afdelinger.

Det har endnu engang været nogle spændende dage, hvor vi forsat ser frem til at forsætte arbejdet videre med systemerne, og skabe løbende forbedringer.

Dette skal gøre at Carl Stahl fortsat er en sikker og tryg leverandør og samarbejdspartner, men vigtigst af alt, at Carl Stahl´s A/S medarbejdere kan føle sig trygge og sikre.

Du kan læse mere om vores QSHE politik her