Case: Vejle Lystbådehavn fik instruktioner og vejledning i køb af nyt løfteudstyr samt mandskabskurv

 

Vi sendte 2 erfarne medarbejdere ud til Vejle lystbådehavn for at gennemgå sikkerhed og vejlede i produkterne.

Carl Stahl har haft æren af at levere 1 stk. mandskabskurv til Vejle Lystbådehavn, som ønskede en løsning til kontrol og vedligeholdelse af masterne på bådene i havnen.
Løsningen skulle være nem samt sikker for fastliggere i havnen. Ved hjælp af vores mandskabskurv undgår man farlige situationer på stiger, lifte, og samtidig gøres havnen mere attraktiv for nye tilkommer.

Gennem længere dialog og tæt samarbejde imellem kunden og vores konsulent blev løsningen for Vejle Lystbådehavn en enkeltmands mandskabskurv, af ægte tysk kvalitet med tilhørende grundig instruktion i faldsikringsudstyr, mandskabskurvens funktion samt hvilke gældende regler og sikkerhedsforhold der skal overholdes.

Hos Carl Stahl lever vi af at sælge sikkerhed. Derfor er det altid første prioritet efter salg af et produkt, at vi vejleder og guider vores kunder grundigt i brugen af produktet.
I dette tilfælde var det vigtigt for os, at instruere Vejle Lystbådehavn i korrekt brug af mandskabskurven og faldsikringsudstyret.

Vi har gennem de seneste 25 år rådgivet og hjulpet mange danske virksomheder med deres løfteopgaver samt vejledt og rådgivet indenfor adskillige løfteopgaver.
På vores hjemmeside kan I læse mere her omkring vores services og produkter.

Hos Carl Stahl tilbyder vi også kurser og vejledning til brugen af faldsikringer og anhugning. Alle vores seminarer kan tilpasses kundens individuelle behov i forhold til hvilket udstyr der ønskes gennemgået.

Skulle man have generelle spørgsmål eller ønsker man at udvide sin viden indenfor løftegrej kan man altid kontakte os på +45 76 24 02 34 eller på mail salg@carlstahl.com.