Udlejningsafdeling

Hos Carl Stahl A/S har du også mulighed for at leje løftegrej.

I nogle tilfælde kan det økonomisk bedst betale sig at leje løftegrej. Det kan bl.a. være i tilfælde af projekter med en kortere tidsramme samt ved ombygnings- eller montageopgaver, hvor der ikke vil være behov for løftegrejet efterfølgende. Derfor tilbyder vi hos Carl Stahl A/S naturligvis også udlejning af løftegrej.

Der er mange fordele ved at leje løftegrej, og når du lejer hos os får du altid udleveret kvalitetsudstyr, som er klar til brug, fuldt kontrolleret samt har den rette dokumentation. Du slipper naturligvis også for bekymringerne omkring den årlige kontrol og korrekt mærkning af løftegrejet, for det klarer vi. Herudover er du også sikret faglig og kompetent rådgivning til netop din løfteopgave af vores specialiserede personale.

Når du lejer løftegrej hos os er du sikker på, at du kun betaler for den tid, hvor du lejer udstyret, og vælger du efter længere tids leje at købe udstyret i stedet, får du selvfølgelig også rabat på produkterne. Se lejebetingelser.

Vi har også valgt at gøre det så nemt for dig som muligt, at downloade og printe brugervejledningerne til produkterne. Hvert produkt er nemlig mærket med en QR-kode, som kan scannes med mobiltelefonen. Denne kode videresender dig til vores hjemmeside, hvor alle brugervejledningerne ligger tilgængelige digitalt.

Hos os kan du leje løftegrej som bl.a. manuelle taljer, el-taljer, hydraulisk udstyr, transportudstyr og meget mere. Vi udvikler hele tiden vores grundsortiment af udlejningsmateriel, og skulle du stå med en specialopgave, hvor grundsortimentet ikke helt slår til, så kan vi helt sikkert hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til din løfte- eller transportopgave alligevel.

Se vores lejebetingelser eller download vores brochure om udlejningsafdelingen. For yderligere information, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk

Produkter og brands, som du finder i vores udlejningsafdeling: 

El taljer

Håndkædetaljer

Skraldetaljer

Løftekæder og sjækler

Løftemagneter

Rundsling og båndstropper

Hydraulik og transportudstyr

Dynamometre