Trosser

Polypropylene splitfilm, der er lysstabiliseret. 

 

Anvendelse: Primært til fortøjning

Send din forspørgsel her

5 + 2 =

Trosser fra Carl Stahl

Stærke og robuste trosser til sikker fortøjning af jeres skibe i havn eller tunge byggematerialer og udstyr på byggepladsen. Disse pålidelige trosser er særligt designet til sikring af skibe eller andre store maritime projekter.

Trosserne er fremstillet af Polypropylene splitfilm, der er lysstabiliseret, hvilket gør dem ekstremt holdbare og modstandsdygtige overfor slitage. Lysstabiliseret Polypropylene splitfilm sikrer maksimal modstandskraft overfor sollys og vejrforhold. Dette materiale er specielt udviklet til at modstå den høje belastning og slid, som kan opstå i et maritimt miljø, og det er et af de bedste materialer til at modstå både UV-stråling og korrosion. Polypropylene splitfilm er også kendt for sin høje styrke og holdbarhed og er blevet en foretrukken løsning til produktion af trosser.

Trosserne er således designet til at reducere risikoen for skader på både skib og havnearbejdere. De kan justeres i længden og kan derfor benyttes ved forskellige fortøjningsmetoder.

3 ting du skal være opmærksom på ved fortøjning med trosser

Brug passende trosser:
Det er vigtigt at bruge fortøjningstrosser og slæbetrosser, som er dimensioneret til fartøjets størrelse og dermed stærke nok til at modstå netop jeres skibs vægt plus eventuelle påvirkninger fra bølger og vind. Det er også vigtigt at vælge trosser, der er passende længde, så de kan fastgøres ordentligt.

Anvend korrekt fastgørelsesteknik:
At benytte den korrekte fortøjningsmetode er afgørende for at sikre, at skibet er fastgjort sikkert uanset om det er til ringe, pullerter, krydspullerter eller pæle på kajen. Herunder at sørge for at trosserne ikke er for stramme eller for løse.

Overvåg fortøjningen:
Fortøjningstrosserne skal overvåges regelmæssigt for at sikre, at de ikke er ved at løsne sig eller blive beskadiget. Hvis der er tegn på, at trosserne er ved at blive beskadiget, skal de straks udskiftes. Det er også vigtigt at overvåge skibets position for at sikre, at det ikke driver væk fra kajen.

Hvilke trosser skal du vælge?

Har du brug for råd og vejledning om hvilke trosser, der er de rette til netop jeres projekt, så står vores rådgivere altid klar til uanset hvilken opgave, der skal løses. Vi har mange års erfaring og kan bl.a. hjælpe dig med alle former for tegninger og styrkeberegninger. Udfyld blot formularen ovenfor, så hjælper vi dig med dit valg af trosser og andet udstyr.