Krydsflettet Flagline 

Krydsflettet polyester flagline. Polyesterlinen er meget slidstærk, modstandsdygtig overfor sollys og bliver ikke stiv med tiden. 

Den bedste flagline på markedet. Standardfarve er hvid, men tovværket kan også leveres i andre farver. 

Få en god og kraftig krydsflettet flagline
Der kan opstå mange situationer, hvor man på en byggeplads eller andre steder har brug for en helt simpel tovløsning. Krydsflettet flagline er, som navnet indikerer, designet blandt andet til at være et tov, man kan bruge til sin flagstang. Dog bliver den af mange erhverv også brugt, hvis man har brug for noget helt almindeligt men meget slidstærk tov.

Krydsflettet flagline er et stykke torv lavet af en blanding af polyester og nylon, der gør det aekstremt slidstærkt. Det har den særlige egenskab, at torvet ikke bliver stift af hverken sol eller regn.

Man anbefaler udskiftning af flagline, inden man kan se for meget slidt på tovet. Hvor ofte en krydsflettet flagline skal udskiftes afhænger primært af, hvor ofte den bruges, men også hvor meget det tov er med til at bære løbende.

Vi kan hjælpe jer med at servicere jeres produkter
Om I vælger at købe krydsflettet nylon line eller andet tovværk, så er det vigtigt, at I er opmærksomme på slid. Vores flagline kan holde til rigtig meget, men slid er naturligt, og derfor er det vigtigt at være opmærksom på. Her er sikkerheden virkelig vigtig, for hvis det først bliver slidt, så kan det føre til ulykker.

Hos Carl Stahl tilbyder vi at komme ud og servicere jeres produkter. På den måde kan I sikre jer, at alt jeres udstyr stadig er brugbart, og I bliver gjort opmærksom på, hvis noget skal skiftes.

I kan vælge at kontakte os, når I ønsker at få serviceret jeres udstyr, eller vi kan lave en serviceaftale, så vi kommer med jævne mellemrum. På den måde skal I ikke tænke over, hvornår det er ved at være tid. I kan i stedet fokusere på at drive jeres virksomhed. Udover det så tilbyder vi også, at I og jeres medarbejdere kan blive uddannet inden for sikkerhed, og hvordan man bruger det forskellige udstyr korrekt.

Køb krydsflettet flagline hos Carl Stahl
Hvis I er på udkig efter en krydsflettet flagline, så kan I finde den hos os, det gør sig også gældende, hvis I skal have alt fra tov og net til kabler og meget andet. Det er vigtigt ikke at spare på sikkerheden af det udstyr, som der bruges. Vi har et stort udvalg af blandt andet tov, net og tilbehør samt kæder og tilbehør.

Hos Carl Stahl vil vi meget gerne hjælpe jer med at få noget nyt og slidstærkt krydsflettet flagline til virksomheden. Hvor meget I skal bruge, og hvilken størrelse selve torvet skal være, kan vi hjælpe jer med at finde ud af. Udfyld kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Send din forspørgsel her

9 + 9 =