3-Slået PP

Prisbilligt allround PP polypropylene splitfilm, UV-bestandig- flyder i vand. Høj brudstyrke, stor slidstyrke, og meget modstandsdygtig overfor syre, alkali og sollys, 

Brudforlængelse ca. 30%. Standardfarve er blå, men tovværket kan også leveret i andre farver.

Vælg en god 3-Slået PP til jeres arbejde

Tovværk er langt fra bare tovværk. Det er vigtigt, at man bruger det rette tovværk på arbejdspladsen, så tovet kan holde til det arbejde, der skal laves. Det nytter ikke, hvis man bruger et for tyndt tov til for eksempel at trække eller løfte noget, der er tungt. Tovet skal passe til den opgave, der skal udføres.

Det er derfor en god ide at have forskellige former for tovværk. Mange vælger eksempelvis at have 3-slået PP, der er en meget slidstærk form for tovværk. Det er et forholdsvis billigt stykke tov, men det er samtidig utrolig slidstærkt. Det betyder, at I kan bruge det i lang tid og i mange situationer, uden at der kommer det store slid på tovet.

Vi har en lang række tovværk, hvor der er forskellige slidstyrker, alt efter hvor meget brudstyrke tovet skal have. Jo højere brudstyrke, jo mere kan tovet holde til. Det betyder også, at hvis man skal have et tov med høj brudstyrke, så vil diameteren på tovet være større end et tov med lav brudstyrke.

Lad os servicere jeres udstyr på arbejdspladsen
Vi vil rigtig gerne rådgive jer, så I får valgt det helt rigtige udstyr. Vores personale er dygtige til at hjælpe med at finde ud af, hvilket udstyr I skal bruge i de forskellige arbejdssituationer. Så tøv endelig ikke med at række ud til os, hvis I eksempelvis er i tvivl om, hvilken brudstyrke jeres nye tov skal have.

Hos Carl Stahl kan vi, udover at hjælpe jer med at finde det rette torv, også hjælpe med servicering af jeres udstyr. Der er flere måder at gøre det på, men det mest populære er, at vi sammen laver en serviceaftale.

Det betyder, at vi kommer ud til jer med jævne mellemrum og tjekker op på, om udstyret er, som det skal være. På den måde kan I sikre jer, at jeres udstyr altid er sikkert at bruge, og I kan få bestilt noget nyt, hvis det er ved at være tid. I kan også bare ringe til os, når I selv vurderer, at det er ved at være tid til et tjek af jeres udstyr. Udover det så har I også mulighed for at blive uddannet af vores fagpersonale, så I kan holde sikkerheden i top.

Køb jeres 3-Slået tovværk hos os
Hvis I er interesseret i at købe 3-Slået tovværk, så kan I udfylde forespørgslen her på siden. Så kontakter vores dygtige fagpersonale jer hurtigst muligt, så I kan få bestilt det rigtige tovværk.

I kan se forskellige former for tovværk her. Desuden kan det også være interessant for jer at se på vores tov, net og tilbehør samt hvilke kraner der bruger de forskellige typer tovværk.

Send din forspørgsel her

1 + 14 =