3-Slået Nylon

Videreudvikling af PP-film, hvor man har opnået ca. 20% højere styrke på tovværket samt en noget højere slidstyrke. Stor elasticitet, linen er UV-bestandig, suger ikke vand. Brudforlængelse ca. 15% 

Standardfarve er hvid, ,em tovværket kan også leveres i lys grøn. 

Send din forspørgsel her

4 + 6 =

3-slået nylon – et modstandsdygtigt tov

Der findes mange forskellige former for tov, og én af de mange hedder 3-slået nylon. Det er et stykke 3-slået tovværk, og det betyder, at det er meget elastisk. Modsat kan man finde tovværk, der er flettet, og så er der en væsentlig mindre fleksibilitet i tovet. I og med at det også har en høj elasticitet, så betyder det også, at det her en høj brudstyrke.

Et 3-slået nylon tovs høje elasticitet gør det særligt egnet til opgaver såsom, hvis en båd skal fortøjres, eller hvis I skal bruge en redningsline. Det kan være nødvendigt på en båd eller et skib, hvis en mand falder over bord.

Nylonreb har mange gode egenskaber

Der er mange, der sammenligner nylon og polyester, når det kommer til reb. Hvis du skal bruge et reb med høj ydeevne, så er det nylontov, du skal vælge. Omvendt så er polyester billigere at producere, men så er ydeevnen ikke nær så høj.

Når det kommer til nylontov, så er 3-slået nylon faktisk UV-bestandig. Det betyder, at tovet ikke bliver påvirket af at være i solen. Det er hverken på udseende eller i ydeevnen, at det bliver påvirket. Derudover så suger nylontov ikke vand, hvilket gør det særligt egnet til at bruge på skibe. Udover det så er det altid en stor fordel, hvis tovet ikke suger vand, da vi bor i et land, hvor det regner en del i perioder.

Hos os kan I bestille 3-slået nylon i flere forskellige størrelser. Vi har nylontov, der starter på 6 mm og helt op til 60 mm. Jo bredere tovet er, jo højere en brudstyrke har tovet også. Det betyder, at hvis du skal have en redningsline, der skal kunne trække en høj vægt, så skal du tage et af de bredere. Modsat, hvis du ikke har behov for et ultra stærkt nylontov, så kan du nøjes med et mindre.

Du kan se hvilke andre typer tov, net og tilbehør, vi forhandler lige her. Der kan du også se vores store katalog. Du kan også se nærmere på vores stålwire og tilbehør. Når du bestiller hos os, så vil vi altid høre om, hvordan I skal bruge jeres tove. Det har nemlig stor betydning, at vi får så mange detaljer om brugen for at kunne rådgive jer bedst muligt. Så sikrer I, at I får det rette tov.

Lad Carl Stahl hjælpe dig

Hos os er service og sikkerhed i fokus. Sikkerheden er uhyre vigtig, når man arbejder i brancher, hvor man bruger kraner, transporterer gods og meget mere. Hvis man ikke sørger for, at tingene er i orden, så kan det gå galt og have personlige og materielle konsekvenser.

For os er det meget vigtigt, at I får det rette udstyr til lige præcis jeres arbejdsplads. Det der er rigtigt for den ene byggeplads, er nødvendigvis ikke det rette for din arbejdsplads. Derfor sidder vi altid klar til at rådgive jer, så I kan få det rette. Vi har desuden alt i løftegrej.