'teknik og tryghed'
Teknik og Tryghed

CARL STAHL A/S er en førende leverandør af løftegrej til industri, bygge og anlæg, vindenergi, marine, logistik & transport m.fl.

Vi har Danmarks største udvalg af produkter indenfor løftegrej og kraner og tilbyder en bred vifte af serviceydelser. Med mere end 12.000 varenumre er vi sikre på altid at kunne tilbyde den helt rigtige løsning på enhver løfteopgave.

Som specialister i løftegrej er vi klar til at rådgive dig i valget af det rigtige udstyr til komplicerede løft og vi udfører gerne alle de tekniske beregninger, så du får den optimale løsning.

Vi tilbyder også service og lovpligtig kontrol af udstyret, så du er sikker på optimal funktionalitet, en længere levetid på dit udstyr og overholdelse af gældende lovkrav.

Hos os får du derfor både leveret den rigtige tekniske løsning og trygheden ved professionel rådgivning og installation. Det kalder vi ’Teknik og Tryghed’.

Vi er til stede over hele Danmark. Det er din garanti for hurtig og effektiv levering eller besøg af en servicemontør, når du har behov for det.

Som en del af Carl Stahl International kan vi tilbyde vores kunder den samme høje standard i hele verden og er derfor den ideelle partner for virksomheder, der opererer både nationalt og internationalt.