Netværk

Hos CARL STAHL A/S deltager vi aktivt i flere seriøse erhvervsnetværk. Vi ser det som en mulighed for at være en del af faglige miljøer, hvor vi møder motiverede ledere fra mange forskellige brancher og derved styrker vores viden og indsigt på de markeder, vi opererer på.

For os er networking en vigtig forretningsdisciplin, der er med til at sikre os værdifuld viden og skabe de rigtige kontakter.

'Djurs Wind Power'
Djurs Wind Power samler aktører i vindindustrien og fungerer som ’One point of contact’, hvor henvendelse et sted sikrer store aktører som f.eks. Vestas, Siemens Windpower og Dong Energy adgang til den samlede leverandørkæde.

Læs mere her.

'FB Suppliers'
FB Suppliers er baseret på Lolland og bygger på en grundidé om at samle lokale håndværks- og serviceydelser i et One-point-of-contact netværkskoncept, som letter arbejdsgangen for alle parter i et byggeri.

Læs mere her.

'Netværket SYD'
Netværket SYD tilbyder sine medlemsvirksomheder at indgå i en samlet pulje, som netværket faciliterer med nye samarbejds- og opgavemuligheder, herunder målrettet markedsføring over for stat og kommuner mv.

Læs mere her.

'Network Zealand'
Network Zealand er et landsdækkende netværk, hvis formål er at markedsføre medlemmerne overfor nationale og internationale aktører og facilitere medlemsvirksomhedernes samarbejde på tværs af fagområder og brancher for at få del i de mange store anlægsopgaver i Danmark de kommende år.

Læs mere her.