Med surringsoprulleren fra Dynello er det slut med hårdt og kedeligt arbejde med at rulle surringerne op manuelt

Hos Carl Stahl A/S har vi netop fået den smarte surringsopruller fra Dynello hjem. Dynello rewinder II er en håndholdt elektrisk båndopruller, som er specielt designet til den professionelle lastbilchauffør, som bruger surringsbånd til dagligt og ønsker at få surringerne rullet op hurtigt og på den ”rigtige” måde.

Dynello oprulleren kan oprulle et surringsbånd på mindre end 10 sekunder, og den kan oprulle op til 300 bånd på en enkelt opladning med det effektive lithium-ion batteri. Det svarer til 1-2 ugers batterilevetid ved dagligt brug. Båndoprulleren kan uden problemer oprulle våde, slidte, snavsede og let frosne bånd.

Med Dynello surringsoprulleren sparer du dermed dyrebar tid, som kan bruges til fordel for kunden i stedet.

Vil du gerne vide mere om surringsoprulleren, er du velkommen til at kontakte os på mail info@carlstahl.dk eller telefon +45 76 24 02 34.