Dog støtter vi op om de nye retningslinjer og nationale anbefalinger angående Coronavirus

Begge vores afdelinger er åbne, men med nedsat bemanding. Så mange som muligt af vores medarbejdere arbejder hjemmefra, og vores salgskonsulenter kommer ikke på kundebesøg den næste tid.

Vores servicemontører kører stadig ud og foretager eftersyn efter ønske, såfremt kunden kan bekræfte at der ikke er personer, som for nyligt har opholdt sig i højrisiko lande, har været i kontakt med andre som er diagnosticeret med Covid-19 eller udviser symptomer på influenza.

Ligeledes har vi aflyst alle interne og eksterne møder både med vores samarbejdspartnere og leverandører, hvoraf de fleste også kører med nedsat bemanding. Dette kan også medføre at der kan være ekstra leveringstid på produkter i øjeblikket, hvilket vi beklager.

Vi opfordrer til at kontakte vores afdelinger pr. telefon. Hvis du alligevel besøger en af vores afdelinger, vil vi ligeledes opfordre til brug af håndsprit samt at der holdes afstand til vores medarbejdere og andre kunder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 76 24 02 34 eller mail info@carlstahl.dk