Hvis ikke, så bare rolig – du kan stadig nå at få fingrene i et eksemplar

Vi startede 2019 med at kunne introducere vores nye hovedkatalog nr. 9, som er fuldt opdateret og spækket med produktnyheder. Vi har igennem det sidste års tid lagt os i selen for at plukke de helt rigtige produkter og leverandører for at lave et super flot og spændende katalog.

Det nye katalog er på hele 300 sider og vi har udvidet mange af produktafsnittene markant i forhold til vores gamle katalog. Vi kan med stor glæde også afsløre en række af vores helt nye leverandører og brands i katalog nr. 9, herunder bl.a. Petzl, VTL, Toho mv.

Hvis du endnu ikke har fået bestilt kataloget, så kan du gøre det via hjemmesiden her eller ved at kontakte din lokale salgskonsulent hos Carl Stahl A/S eller kontakte os på telefon +45 76 24 02 34 eller e-mail info@carlstahl.dk

Du kan faktisk også læse kataloget digitalt allerede nu lige her.