Med det nye Compound Plus dynamometer kan du nu bruge mobilen som fjernaflæsningsdisplay

Den engelske producent Straightpoint som for nyligt blev opkøbt af Crosby, har igennem mange år udviklet dynamometre og seneste skud på stammen er det smarte nye dynamometer Compound Plus, som man kan forbinde sin telefon til via bluetooth. Således behøver man ikke længere tilkøbe fjernaflæsningsdisplayet, men skal blot hente applikationen på sin smartphone og bruge den som fjernaflæsningsdisplay i stedet.

Applikationen er gratis at downloade og anvende, og er meget brugervenlig. Med appen har man mulighed for at logge data fra dynamometret og videresende dem i et PDF eller Excel dokument. Ligeledes kan man i appen selv indstille den ønskede vægtenhed (kg/lbs/kN/te etc.) samt indstille advarselsalarmer med lyd i tilfælde af for høje eller lave værdier. Forbindelsen mellem applikationen og dynamometret har en rækkevidde på op til 100 meter, og det er muligt at forbinde helt op til 8 mobiler til samme dynamometer.

Compound Plus dynamometret fås med kapacitet fra 1000 kg og op til 500t, men vi har også mulighed for at levere dynamometre med bluetooth forbindelse i andre varianter og udformninger. Kontakt os for nærmere information på +45 76 24 02 34 eller mail info@carlstahl.dk