Vi forhandler nu det smarte kransystem Ergoline® fra Vetter Krantechnik

Ergoline® er et modulopbygget kransystem i aluminium, som er meget fleksibelt og nemt at betjene. Systemet fås med kapacitet fra 80-1000kg, og er opbygget af standardkomponenter, hvilket giver mulighed for at forlænge systemet i både højde, længde og bredde. Ligeledes kan systemet tilpasses med flere traverser.

Ergoline® er en meget ergonomisk løsning, da det kræver ganske få kræfter at skubbe traversen rundt. Bl.a. er traversens fleksible vippebeslag med til, at man ligesom på mange af de konventionelle systemer, ikke er nødsaget til at skubbe traversen på midten eller være to personer til at manøvre traversen i hver ende, for at undgå at den kiler sig fast i den ene side af systemet.

Systemet er udelukkende til indendørs brug og er specielt velegnet til bygninger, hvor spærene måske ikke kan holde til en kranløsning, da Ergoline® nemt og enkelt monteres i gulvet igennem kranstøtterne. Denne form for montering gør det også nemt at flytte systemet igen, såfremt virksomheden en dag vælger at skifte lokaler, og gerne vil tage systemet med sig.

Systemet er særdeles velegnet til montage, fabriks – og samlebåndsarbejde, medicinalindustri og lignende. Vi forhandler selvfølgelig også lignende systemer i stål, som tåler hårdere miljøer samt højere belastninger.

Vil du høre mere om Ergoline® eller nogle af de andre systemer som vi tilbyder, kan du kontakte os på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk