Vi ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår

Et yderst spændende år er nu ved at gå på hæld, og inden alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere går på juleferie, vil vi gerne takke dem for året der er gået. 2018 har på mange måder været et spændende år for os, hvor vi bl.a. genintroducerede vores gamle og velkendte slogan ”Bedst med løftegrej”, og hvor mange større samt udfordrerende projekter blev sat i gang.

I det forgangne år har vi også fået en masse nye og spændende produkter ind i sortimentet, og vi forventer at fortsætte denne positive udvikling, således vi i det nye år kan introducere mange flere. Ligeledes har vi planlagt mange spændende initiativer for 2019, og forventer at kunne introducere flere af disse allerede i starten af det nye år.

Go’ jul og rigtig godt nytår fra os alle fra Carl Stahl A/S.