I vores sortiment finder du nu det helt nye V-LINK dynamometer fra VETEC, som er udviklet med fokus på at øge effektiviteten og nøjagtigheden ved løft – selv i barske og fugtige miljøer

Det nye V-LINK dynamometer tåler lidt af hvert, og kan også anvendes indenfor både marine- og offshore industrien, da det er blevet IP67 klassificeret. Som en del af klassificeringen har dynamometret nemlig været nedsunket i dybt vand i en halv time, og har efterfølgende stadigvæk været fuldt funktionelt. Herudover er dynamometrets opbygning i robust højstyrkestål også med til at gøre det særdeles anvendeligt i hårde og barske arbejdsmiljøer.

V-LINK dynamometret måler hurtigt og nøjagtigt, og er meget simpel at betjene. Det flade design og  ”quick start guiden”, som viser de mest anvendte funktioner, er med til at gøre dynamometret særdeles brugervenligt. V-LINK er både udviklet og produceret i Danmark, og leveres med komplet test-og kalibreringscertifikat.

Selvom LED-displayet har  klare røde tal, hvilket gør målinger synlige på selv ganske lang afstand og i skarpt dagslys, kan man også tilkøbe et trådløst display til fjernaflæsning, så man opnår en sikker afstand til lasten. Flere dynamometre og håndholdte displays kan også sagtens bruges i samme område, da hvert sæt kan sammenkodes til en selvstændig kanal.

V-LINK har en driftstid på omkring 16-20 timer (afhængigt af temperatur),  og oplades hurtigt med den tilhørende USB lader, som kan anvendes til både dynamometret og det håndholdte display. V-LINK fås med kapacitet fra 6,5 ton og op til 55 ton.

Hvis du gerne vil vide mere om V-LINK dynamometret kan du finde databladet her eller kontakte os på telefon +45 76 24 02 34 eller mail info@carlstahl.dk