RON dynamometre
Hos Carl Stahl A/S forhandler vi et stort udvalg af de innovative RON dynamometre, som bl.a. er kendte for deres lange batterilevetid og kompakte dimensioner

Med et RON dynamometer er du helt sikker på, at du har fået fingrene i et driftssikkert kvalitetsprodukt. Dynamometrene er nemlig meget anerkendte, da de både er meget præcise og brugervenlige samt har en lang batterilevetid.

Dynamometrerne fås også i meget kompakte dimensioner, som er med til at mindske tabet af frihøjde imellem kran og lastkrog. Ligeledes er de designet i meget kraftige og stødabsorberende materialer, således de bevarer en lang levetid i selv tung industri.

Vores udvalg af RON dynamometrerne dækker over varianter fra 0,25 ton og helt op til 200 ton med mulighed for at få dem som 2-i-1 modeller, hvor displayet kan tages af selve vejecellen, og man dermed har en sikker afstand til selve lasten. De kan selvfølgelig også fås i varianter med trådløs fjernbetjening eller i de helt almindelige varianter hvor vejecelle og display sidder sammen.

Eilon Engineering er skaberen bag RON dynamometrerne, og de har igennem 40 år været dedikeret til kvalitet og sikkerhed i deres produktion, som bygger på den seneste tilgængelige teknologi.

Du finder et udpluk af vores RON dynamometre i vores katalog men vi har selvfølgelig også dynamometre i mange andre mærker og udformninger – kontakt os på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk for at høre om vores mange forskellige muligheder.