Du kan trygt overlade opgaven til os – vi tilbyder mange fleksible løsninger og har lige nu kampagne på service og eftersyn for alle nye kunder hos vores serviceafdeling

Undgå ulykker og bøder

Den danske lovgivning stiller en række krav til at der føres eftersyn af materiel, som kan udgøre en sikkerhedsrisiko for mennesker og omgivelser.

Når du husker at få udført det lovpligtige hovedeftersyn og få dit udstyr serviceret, sikrer du således at materiellet altid er i forsvarlig stand og nedbringer risikoen for at dine medarbejdere, som arbejder med udstyret til dagligt, kommer ud for en arbejdsulykke. Ligeledes sikrer du at du har den rette dokumentation for, at udstyret er kontrolleret og serviceret korrekt, hvis Arbejdstilsynet skulle ske at komme på besøg i virksomheden.

Vores fleksible løsninger på service

Vi vil gerne gøre det så nemt og overskueligt for dig som overhovedet muligt, at få serviceret og efterset dit løftegrej, og derfor tilbyder vi også flere forskellige løsninger. Vores mobile servicemontører kan komme ud til din virksomhed når det passer dig, og har mulighed for at foretage mindre reparationer, da de har både reservedele og værktøj med i bilerne.

Hvis det passer dig bedre, så har du naturligvis også muligheden for at indlevere eller tilsende dit udstyr til vores værksteder i Fredericia og Taastrup. Du får besked så snart dit ny-servicerede og godkendte grej er klar til afhentning eller afsendelse.

Hvis du gerne vil slippe helt for bekymringerne omkring kontrol og vedligeholdelse af dit grej, så tilbyder vi også meget fleksible serviceaftaler, som tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vi sørger for at dit udstyr altid lever op til den gældende lovgivning, og vi sender naturligvis en automatisk påmindelse i god tid inden det årlige hovedeftersyn skal foretages.

Vores servicemontører er naturligvis uddannede og certificerede af Kranbranchen.

Som ny kunde i vores serviceafdeling

Er du endnu ikke kunde hos vores serviceafdeling? Så har vi lige nu nogle rigtig gode introduktionstilbud til alle vores nye kunder på både mobil service, værkstedsservice og endda serviceaftaler. Kontakt os på telefon +45 76 24 02 34 eller mail info@carlstahl.dk for at høre nærmere om tilbuddene.