Vi var i sidste weekend endnu engang med til Vognmandens dag i Odense, som er ”sparke-dæk-dagen” for vognmændene fra Fyn

Vi fra Carl Stahl A/S var igen i år at finde iblandt deltagerne på messen ”Vognmandens dag” på Fyn i sidste weekend. I år havde vi forberedt et større tema omkring det lovpligtige eftersyn af løfte- og surringsudstyr samt sikker lasthåndtering med fremvisning og demonstration af forskelligt udstyr og tilbehør.

Ligeledes havde en af vores servicemontører også pakket en af servicebilerne og var taget med, for at give gæsterne mulighed for at se og høre om, hvordan service og det lovpligtige eftersyn egentlig foregår i praksis. Her havde man derfor også muligheden for at stille spørgsmål og få en uformel snak med en fagmand omkring alt lige fra udstyr, mærkning, farvekoder og lovgivningen på området.

Vi takker alle jer der kiggede forbi vores stand og servicebil samt håber at alle havde en lærerig og spændende messedag.