Hos AH Industries bruger de hydrauliske Hi-Force produkter fra Carl Stahl A/S til demontering af brugte vindmølle gearkasser

Vi kan hos Carl Stahl A/S levere meget mere end kran udstyr. Vi har nemlig haft fornøjelsen af at levere bl.a. en dobbeltvirkende hul cylinder donkraft med en kapacitet på 152 ton og en slaglængde på 203 mm, en elektrisk-hydraulisk pumpe samt en hydraulisk pumpe fra Hi-Force til AH Industries i Horsens.

AH Industries beskæftiger sig med bearbejdning af metal og stålemner, og producerer bl.a. dele til vindmøller. De har efterfølgende også påtaget sig opgaven for at demontere og renovere brugte gearkasser til vindmøller, således at de kan genbruges, og det er i denne proces at de hydrauliske værktøjer anvendes.

Hos AH Industries kommer sikkerheden altid i første række, og derfor har de valgt at bruge hydraulik til at adskille gearkasserne. Selvom det er store kræfter og et stort tryk som er i spil, er det den mest forsvarlige og nænsomme måde at adskille dem på. Ved hjælp af den dobbeltvirkende donkraft, der både kan presse og trække, kan de let og roligt trække akslerne ud af gearkasserne, og kan herefter sætte hydraulisk tryk på tandhjul og nav, for at få dem til at ryge ud af gearkasserne. Herefter er de klar til at gennemgå en grundig rengøring samt renovering.

Ifølge Supervisor, Steen Brandborg Christensen, hos AH Industries i Horsens, så fungerer produkterne fra Hi-Force og selve arbejdsprocessen super godt, og de er godt tilfredse med investeringen, da de på det seneste også har oplevet en markant stigning i mængden af gearkasser, som kommer ind til renovering.

Man havde hos AH Industries kigget på forskellige hydrauliske løsninger, og fandt frem til at Hi-Force produkterne levede op til deres krav til funktion, kvalitet og sikkerhed. Da vi forhandler hele produktsortimentet af Hi-Force, og igennem en længere årrække har haft et godt samarbejde med AH Industries, var det derfor også meget naturligt, at vi skulle hjælpe med at sammensætte den rette løsning.

Hi-Force er en af de ledende producenter af hydraulisk værktøj i England, og udvikler konstant på deres produkter og produktsortiment. Du kan se et udpluk af vores sortiment i kataloget eller rekvirere et specialkatalog ved at kontakte os på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk

Du kan også læse mere om AH Industries på deres hjemmeside her.