Nu er det blevet endnu nemmere at komme godt i gang med at bruge CS-Portalen, hvor du let kan registrere og lagre data samt certifikater på alt dit udstyr online

For at gøre det lettere for dig at lære CS-Portalen at kende og komme godt i gang med at registrere dine produkter, har vi som noget nyt udformet en brugervejledning til portalen. CS-Portalen er et online registreringssystem, hvor du har mulighed for at lagre alt information og certifikater på dine produkter på en overskuelig måde – uanset om produkterne er købt hos os eller hos en anden leverandør.

Når du er kunde hos os får du gratis adgang, og portalen kan naturligvis tilgås fra både computer, tablet eller mobil. Den overskuelige og intuitive brugerflade gør det nemt at få et overblik over dit udstyr samt at udskrive de certifikater, rapporter og tekniske data som du har brug for, og du sikrer dermed også at du opfylder myndighedernes krav til journaler og dokumentation.

For at komme i gang med at bruge CS-Portalen får du tildelt et log-in, og får herefter tilsendt brugervejledningen, som trin for trin guider dig igennem alt lige fra første login og søgemuligheder til udskrivning og opsætning af rapporter, således du er sikker på at komme godt i gang, og kan se hvilke muligheder CS-Portalen kan tilbyde. Vi står selvfølgelig også altid klar til at hjælpe, hvis du skulle have behov for yderligere vejledning eller har spørgsmål.

Kontakt os på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk for at komme i gang med CS-Portalen allerede i dag, og få et bedre overblik over alt dit udstyr.