I løbet af sommeren er både vores indkøbselev samt lager- og logistik elev blevet færdige med deres uddannelse og elevtid her hos Carl Stahl A/S

Vi har igennem de sidste par år haft fornøjelsen af at have Thomas som lager- og logistik elev og Sirli som indkøbselev. Begge har før sommerferien været til deres afsluttende eksamen og fået flotte karakterer, således at de nu begge kan kalde sig udlærte. Det betyder også, at deres tid som elev hos os slutter.

Vi er hos Carl Stahl A/S stolte af at have været med til at bidrage til deres uddannelse samt til deres nye arbejdsliv. Derfor glæder det os også, at de begge to har ønsket at blive her i virksomheden i deres nye stillinger som henholdsvis lager- og værkstedsmedarbejder og indkøbsassistent efter at have afsluttet deres elevtid.

Det betyder også, at vi ikke længere har nogle elever og derfor har ressourcerne til at tage en ny under vores vinger. Derfor glæder vi os til at vi allerede fra den 3/9 kan byde velkommen til Helene, som er vores nye kontorelev med speciale i administration.

Vi ønsker Thomas og Sirli endnu et stort tillykke, og glæder os til at byde Helene velkommen til Carl Stahl A/S.