Nu kan du finde alle former for udstyr fra Petzl til arbejdet i højden, i mørke omgivelser eller til redning

Vi er blevet forhandler af det store produktprogram fra Petzl. Sortimentet dækker over både faldsikringsudstyr, hjelme og visirer, redningsudstyr og pandelamper.

Faldsikrings- og klatreselerne kommer i mange udformninger og modeller, således at der er en sele til enhver arbejdssituation. De er ergonomisk udformede og takket være de brede skulder-og ben stropper samt et letvægtsdesign, er de også meget komfortable. Herudover er de naturligvis også nemme at tage på og indstille.

Petzl står også bag en række af innovative pandelamper, herunder bl.a. DUO S modellen med Face2Face teknologi, som automatisk blænder ned hvis 2 brugere af pandelampen vender sig mod hinanden. Sortimentet af pandelamper omfatter b.la. også den kraftige og genopladelige PIXA 3R med ATEX godkendelse, som har flere indstillinger med forskellige lysfunktioner, og som automatisk skifter til reserve tilstand, hvis batteriet skulle løbe tør for strøm.

Alle Petzl lygter og visirer passer naturligvis til alle Petzl hjelme, som kommer i op til 6 forskellige farver (afhængigt af model) samt med eller uden ventilation.

Du kan se et lille udpluk af produkterne i vores introduktionsbrochure her.

Vil du høre mere omkring de forskellige produkter fra Petzl, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk