Så bør du lige kaste et blik på vores serie af grønne løsninger fra CondorLube

Mere end 10 års forskning i Norge har været med til at udvikle CondorLube, som er vores serie af smøremidler og korrosionsbeskyttelse.

Serien består af miljøvenlige ingredienser og udgør derfor ikke nogen fare for mennesker, hvilket gør det væsentligt nemmere at håndtere og transportere produkterne. Samtidigt er effekten og de samme gode egenskaber som man ville finde i de traditionelle løsninger naturligvis bevaret.

Udover de åbenlyse fordele såsom at passe på miljøet og bevare planeten i mange generationer frem, kan man ved at anvende de miljøvenlige produkter oftest også opnå betydeligt lavere omkostninger, idet at det i de fleste tilfælde både er dyrere og mere besværligt at håndtere, opbevare, bruge og bortskaffe produkter, som kan være miljøskadelige.

CondorLube kan anvendes i alle brancher, men er i høj grad ideel til brug indenfor offshore, shipping eller fødevareproduktion. Serien fås både som coating, fedt, pasta og spray. Serien er meget alsidig, og de forskellige produkter kan anvendes til alt lige fra stålwirer og maskindele til gummipakninger og værktøj.

Vi har lige nu kampagnetilbud på CondorLube Wire & Chain Spray, Storage Spray og Bio Spray. Se mere information i tilbuddet lige her eller kontakt os på mail info@carlstahl.dk eller telefon +45 76 24 02 34, så hjælper vi gerne med at finde den rette løsning ud fra anvendelsesformål og arbejdsområde.